• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Luka je obećao gol, ostalo ste vidjeli

Autor mondo.rs

"Čestitao bih mojim igračima jer su dali maksimum i to je najbolji pokazatelj kako treba da se igra u dresu Srbije", rekao je selektor "orlova" Mladen Krstajić poslije remija sa Nijemcima.

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić bio je zadovoljan igrom svog tima na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke, prije svega jer u ponedjeljak ova generacija polaže prvi ispit protiv Portugalije u Lisabonu, na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Krstajić je ocijenio da su "orlovi" protiv Njemačke u Volfzburgu (1:1) pokazali kvalitet i karakter i kako treba da se igra u nacionalnom dresu.

Hajde da budemo optimisti: Srbija POLOŽILA u Nemačkoj

"Naša mlada ekipa je pokazala kvalitet i karakter. Momci su potvrdili da imaju dobar potencijal. Mora da se zna da smo igrali bez sedam, osam zaista važnih igrača. Prvo poluvrijeme smo djelovali veoma dobro, dali gol, a imali još nekoliko prilika da na odmor odemo sa ubjedljivijim vođstvom. Ko zna kako bi se onda do kraja odvijale stvari. Normalno je da su Nijemci uzvratili u nastavku, podigli su se, bili opasni u nekoliko situacija, ali smo tada imali odličnog Marka Dmitrovića. Poslije svega viđenog, rezultat je zaslužen, a ja bih čestitao mojim igračima jer su dali maksimum i to je najbolji pokazatelj kako treba da se igra u dresu Srbije. Uvijek do kraja, maksimuma. Čestitao bih i Nijemcima, prije svega na gostoprimstvu", rekao je Krstajić poslije utakmice.


Strelac za Srbiju bio je Luka Jović.

"Luka je potvrdio svoj potencijal i u ovoj utakmici. Obećao mi je prije utakmice da će dati gol, vidjeli ste koliko mu je vremena trebalo. Radi se o sjajnom igraču odličnog karaktera i pred njim je lijepa budućnost", kazao je Krstajić.

Njemačke novinare je zanimao Krstajićev komentar zbog starta Milana Pavkova nad Lerojem Saneom, kada je dobio crveni karton.

"Crveni karton je možda i jedina loša stvar koja se desila, ali molim vas da razumijete i igrača. Nije bilo namjerno, Pavkovu je ovo prva utakmica u dresu reprezentacije", naveo je selektor reprezentacije Srbije.

Utakmica sa Njemačkom bila je posljednja provjera pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i utakmice protiv Portugala u ponedjeljak u Lisabonu.

Njemački mediji: Disciplina Srbije, Dmitrović...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC