• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ziljkić pred Slogu: Borac kao da je u "egalu"

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac u subotu gostuje drugoplasiranoj Slogi u Gornjem Crnjelovu i u slučaju pobjede će povećati razliku na osam bodova u Prvoj ligi Republike Srpske.

 Almedin Ziljkić pred Sloga - Borac, Prva liga RS, 19. kolo Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su na startu proljećnog dijela zabilježili dva trijumfa (nad Slavijom u Istočnom Sarajevu i Slobodom u Banjaluci), dok je u prošlom kolu Sloga "kiksnula" u Gradišci protiv Kozare (1:1), pa će morati baš da "zapnu" ukoliko žele da produže nadu za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ovogodišnje pojačanje Banjalučana Almedin Ziljkić u izjavi za "Sportski žurnal" istakao je da opuštanja uprkos bodovnoj razlici neće biti.

"Moramo da nastavimo u istom pobjedničkom ritmu. Ne gledamo previše na Slogu, već samo na sebe. Pet bodova je lijepa prednost koju ne bi trebali da ispustimo. Međutim, do kraja ćemo igrati kao da nemamo bodova viška, kao da smo u 'egalu'. U svakoj utakmici želimo pozitivan rezultat i da dodatno napredujemo. Idemo korak po korak i da se približavamo lagano zacrtanom cilju", rekao je Ziljkić, koji je protiv Mrkonjićana u prošlom kolu bio strijelac.

"Drago mi je zbog gola, ali uvijek gledam timski učinak i najbitnije je da smo osvojili nova tri boda koja su nas približila cilju, a to je povratak u Premijer ligu BiH", dodao je vezista Borca, koji je nedavno pokazao i svoju humanu stranu plativši novac za operaciju djevojčice.

Ako Borac u subotu u 19. kolu Prve lige Srpske zabilježi novu pobjedu, praktično će moći da "ohladi" šampanjac za proslavu titule...

Borac ima "meč-loptu" za titulu!

"Derbi sa Slogom je kao i svaka druga utakmica u kojoj želimo pobjedu. Vrijednost je ista, tri boda, mada imamo priliku da u direktnom sudaru sa najvećim konkurentom još više pobjegnemo na tabeli i učvrstimo se na liderskoj poziciji. Pored ovog, očekuju nas još dva meča sa timom iz Gornjeg Crnjelova u Ligi za šampiona u kojima ćemo nastojati da pokažemo i dokažemo da smo bolji od Sloge", zaključio je Ziljkić, koji je na Gradski stadion u Banjaluci, stigao iz Tuzle siti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC