• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leo, ko su najbolji fudbaleri na svetu? Bez Ronalda!?

Autor mondo.rs

Mesi na svoj "spisak" najboljih igrača planete nije stavio Ronalda, ali ne zato što ne misli da mu je tamo mesto. Štaviše!

Neko više voli Kristijana Ronalda, neko Lionela Mesija, ali opet ne postoji dilema da su to dvojica najboljih fudbalera koje je fudbalska planeta videla u poslednjoj deceniji.

I više od toga...

Rivalstvo između njih nastalo je na terenu kada je Kristijano Ronaldo prešao u Real Madrid dok je Lionel Mesi nastupao za Barselonu, a pored toga vodila se "ultimativna" bitka među ljubiteljima njihovog lika i dela - ko je za nijansu bolji.

Obojica su osvojila veliki broj trofeja sa Barsom i Realom, imaju po pet "zlatnih lopti", ali ove sezone ih je "preskočio" Luka Modrić kome je u prilog išao uspeh sa Hrvatskom u Rusiji.

LEO MESI: RIVALSTVO SA RONALDO JE DOBRO ZA NAVIJAČE

A šta oni misle o svemu tome?

Lionel Mesi je za argentinsku radio stanicu "947 FM" dao zanimljiv intervju u kom je između ostalog upitan da nabroji najbolje fudbalere na planeti (bez sebe), što je on, začuđujuće, "izdiktirao" na prvu loptu i zbunio voditelja razgovora.

"Danas su to Nejmar, Mbape, Suarez i Aguero...", kazao je Lionel Mesi i odmah je bilo jasno - zašto nije nabrojao Kristijana Ronalda, ne misli da je među najboljima?

"Ne ne, Kristijana ne računam u tu kategoriju. Kunem se, potpuno sam iskren, stavljam ga u istu kategoriju sa mnom", kazao je Lionel Mesi i potom imao lepe reči za Portugalca iako se u javnosti spekuliše da se njih dvojica ne podnose.

"Nedostaje mi Ronaldo u Španiji", otvoreno je rekao Mesi.

"Bilo je lepo imati ga uz sebe i takmičiti se protiv njega, iako je bilo teško videti ga kada osvaja trofeje. Bilo bi i dalje lepo da je ostao u Španiji. Imam mnogo poštovanja prema Juventusu i sjajan su tim, posebno sada s njim...".

Pošto su Barselona i Juventus na različitim stranama kostura Lige šampiona, moguće je da će Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi igrati jedan protiv drugog za trofej.

"Videćemo, nadam se da ćemo mi biti u finalu".

Veliko rivalstvo ne mora da bude protkano "prozivačkim" stvarima, može i ovako.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC