• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Utakmica za infarkt u Vigu, Seltina nada živi!

Autor mondo.rs

Viljareal ispustio prednost od dva gola na gostovanju u Vigu i otežao sebi posao u borbi za opstanak. Heroj Selte Jago Aspas uspeo je da vrati Seltu u igru i održi njihovu nadu u borbi za opstanak.

 Selta Viljareal 3:2 Primera Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Fudbaleri Selte pobedili Viljareal 3:2 u dramatičnoj utakmici „za šest bodova“ na „Balaidosu“ i prekinula seriju loših rezultata.

Tim iz Viga uspeo je da se vrati nakon zaostatka od dva gola sa poluvremena i tako osvoji značajna tri boda u borbi za opstanak. "Žuta podmornica" je ispustila veliku šansu da se udalji od opasne zone pobedom na gostovanju i ostala u konkurenciji ekipa koje bi mogle da ispadnu iz Primere.

Ekipa Havija Kaljehe je dobro otvorila utakmicu i prednost u posedu krunisala brzim vođstvom. Nakon loše reakcije odbrane Selte u šesnaestercu, Ekambi je u 11. minutu iskoristio pas Gaspara i sa pet metara pogodio praznu mrežu. Svega pet minuta nakon prvog pogotka, Pedrasa sjajno prolazi kroz kompletnu odbranu domaćih, obilazi golmana i lako duplira prednost svoje ekipe.

Selta je nakon toga pokušala da uspostavi svoju igru, ali nije uspela. Njihovi napadi su bili jalovi, a Viljareal je dolazio do dobrih prilika iz kontra-napada pa se na poluvreme otišlo sa dva gola prednosti za gostujuću ekipu.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA

Drugo poluvreme potpuno je promenilo situaciju na terenu. Jago Aspas je golom iz slobodnog udarca vratio nadu svom timu, a Maksi Gomez je 20 minuta pre kraja vratio utakmicu u rezultatski egal.

Posle izjednačenja, domaći tim je nastavio sa napadima, okupirao je gol Viljareala što im se na kraju isplatilo i donelo „zlata vredan“ penal koji im je osigurao pobedu. Ruiz je u 84. minutu srušio Braisa Mendeza u kaznenom prostoru, sudija Hesus Hil je pokazao na belu tačku, a heroj Selte Jago Aspas je izveo jedanaesterac i bio precizan.

Ova pobeda je približila ekipu Selte „sigurnoj zoni“, sada zaostaju svega jedan bod za Viljarealom kojima je poraz dodatno zakompikovao situaciju. Ostalo je još devet kola do završetka Primere i obe ekipe čeka napeta borba za ostanak u takmičenju. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC