• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kapa do poda zeničkoj publici"

Autori mondo.ba Autori Fena

Čelik je minimalnim trijumfom (1:0) u 24. kolu Premijer lige BiH na svom terenu protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, postao i najuspješniji tim proljećnog dijela sezone.

  Zeničani, sada, sa 34 boda i sa pete pozicije gaje nadu da bi do kraja mogli izboriti nastup na evro-sceni, dok Mladost ovog proljeća ima omjer tri poraza te po jednu pobjedu i remi. Time su pokvarili plasman iz jesenjeg dijela, kada su na "Bilinom polju" slavili protiv Čelika s 3:0, a nakon ovog poraza su osmi na tabeli sa 30 bodova.

"Čestitam mom rođaku na klupi Čelika na pobjedi. Fudbal se igra za golove, a Čelik je dao gol. Možda smo mi imali više izglednih prilika, ali zahvaljujući golmanu Bojanu Pavloviću nismo postigli pogodak", rekao je trener gostiju Adnan Zildžović, koji je ponovo, kao i jesenas kada je slavio njegov tim, istakao odličan ambijent na "Bilinom polju".

"Kapa do poda zeničkoj publici...Daj Bože da su sve utakmice ovakve, ali da je povoljniji rezultat za nas", podvukao je Zildžović, koji je zahvalio i svojim igračima na dobrom nastupu, ali ih ovog puta nije poslužio rezultat.

Trener Čelika Čihat Arslan istakao je da je ovo bilo jedno lijepo fudbalsko veče, u kojem je pobijedio fudbal.

"Odigrali smo utakmicu protiv jedne od najjačih ekipa u ligi. Danas je pobijedio fudbal. I da smo izgubili, opet bih isto rekao", istakao je Arslan, koji je napomenuo kako je bilo borbenosti, organizovanih akcija, puno šansi... Svega onog što krasi dobru utakmicu.

"Moji se igrači bore i održava nas samo zajedništvo. Uz to, dobar teren i dobra publika, dali su puno podstreka našim igračima", izjavio je Arslan i dodao da je publika prepoznala vjeru njegovih igrača u svoje sposobnosti te ih podržala i u večerašnjem meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC