• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević o trci za titulu: Radnički i mi, ali i drugi

Autor mondo.rs

"Definitivno je prvoplasirani tim jedini koji ne profitira u ovoj situaciji", rekao je Zvezdin trener o sistemu takmičenja u Superligi.

 Milojević o trci za titulu u Srbiji: Radnički i mi, ali i drugi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i ovog proleća dočekuje podelu bodova kao prvoplasirana, četvrtu sezonu zaredom.

Do početka plej-ofa i plej-ofa ostalo je da timovi odigraju još dva kola - u sredu i tokom vikenda, a Vladan Milojević, šef struke crveno-belih, govorio je u utorak o sistemu takmičenja i superligaškoj sezoni.

Prema njegovom mišljenju, bilo je veoma teško predvideti ovakav raspored timova na tabeli.

"Poredak je takav kakav je. Radnički i mi smo u trci za titulu, ali ne želim da umanjim ni šanse Čukaričkog, Partizana i Mladosti. Prvenstvo je nepredvidivo, dele se bodovi, a da je neko pokušao da pogodi poredak na početku sezone ne verujem da bi pogodio", izjavio je on u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

"Pobeda u ovoj fazi vredi praktično bod i po, a tokom plej-ofa je u opticaju još 21 bod. Dobro je što se igraju plej-of i plej-aut zbog broja duela, ali pitanje o podeli bodova donosi diskusiju. Definitivno je prvoplasirani jedini tim koji ne profitira u ovoj situaciji", dodao je Zvezdin trener.

U sredu, od 17 časova, crveno-beli će gostovati Bačkoj.

"Rival je dobar tim, sa jasnim ambicijama, sa druge strane, gostovanje Zvezde je uvek praznik i dodatni motiv. Iskustvo iz prethodne sezone nam govori da neće biti lako u Bačkoj Palanci. Protivnik je kvalitetna i disciplinovana ekipa, posebno dobra na domaćem terenu. Odlično funkcionišu kao tim, predvođeni Žarkovićem, Radinovićem, Bjelošem, Zogovićem... Pristupamo ovoj utakmici kao i svakoj prethodnoj, sa poštovanjem rivala, ali i uz najviše ambicije".

Utakmica na stadionu "Stanko Maletin Vava" biće prva posle dužeg perioda u kojem će Milojević moći da računa na sve igrače, mada ne želi da požuruje povratak još "rovitog" Marka Gobeljića, univerzalca crveno-belih.

"Gobeljić se oporavio od povrede i ponovo je u punom trenažnom procesu, ali nećemo žuriti. Videćemo posle treninga za kojih 18 igrača ćemo se opredeliti. U konkurenciji su i Stojković i Ivanić koji su odigrali dva duela za reprezentaciju Crne Gore", naglasio je trener branioca titule.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC