• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

60 miliona evra do napada Nejmar - Mbape - Jović!

Autor mondo.rs

Nije to novac koji Pari sen Žermen nema, a deluje da je i Luka Jović po ukusu Tomasa Tuhela koji posebno prati Bundes ligu.

Sve je duža lista timova koji su zainteresovani za Luku Jovića.

Srpski fudbaler briljira ove sezone u dresu Frankfurta i mnogi u njemu vide "napadača za narednih deset godina", posebno jer najbolji na svetu polako ulaze u ozbiljne godine, a činilo se da će Barselona prva do njega...

U trku se uključio i Real Madrid, spominje se Bajern, Inter, čak i Mančester siti, a "Diario Sport" prenosi da je novi favorit za potpis Jovića - niko drugi do Pari sen Žermen!

Navodno, PSŽ je spreman da Frankfurtu ponudi 60 miliona evra za Luku Jovića, što bi i te kako zadovoljilo njihove apetite, a to istovremeno znači da se bliži rastanak sa Edinsonom Kavanijem koji je godinama "nosio" napad ove ekipe.

KVIZ O LUKI JOVIĆU: 20 PITANJA O NJEGOVOJ KARIJERI!

Tomas Tuhel želi "pokretljivijeg" napadača od Urugvajca, koji ove godine slavi 32. rođendan, a bilo bi interesantno videti kako bi Jović funkcionisao sa Nejmarom i Mbapeom.


Zvuči kao trio od koga bi se mnoge ekipe uplašile, ali još je rano tvrditi gde će tačno Jović završiti pošto deluje da će ova "transfer sapunica" potrajati čitavo leto, posebno što Frankfurt želi što više novca za fudbalera koga su budzašto doveli iz Benfike.

Zbog "licitiranja" se navodno iz trke "povlači" Barselona pošto ne žele da daju više od 50 miliona evra za Jovića, ali možda je u pitanju samo blef...

Luka Jović je ove sezone na 37 mečeva za Frankfurt dao 23 gola i zabeležio sedam asistencija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC