• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO su najskupljih 11 u Srbiji!

Autor mondo.rs

Poznati portal objavio na kojim fudbalerima bi Partizan i Zvezda mogli najbolje da zarade.

 Najskuplji igrači u Superligi Srbije FK Crvena zvezda i FK Partizan Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Specijalizovani portal "Transfermarkt" danas je objavio kako bi izgledala najskuplja postava srpske Superlige.

Najskupljih 11 prema proceni ovog portala čine samo fudbaleri beogradskih "večitih" od kojih bi devet mesta pripalo fudbalerima Crvene Zvezde, a dva fudbalerima Partizana. Sezona u Ligi šampiona donela je finansijsku dobit srpskom šampionu ali je podigla i vrednost igrača, o čemu najbolje svedoči ovaj podatak.

Mesto na golu "najvrednijeg" tima domaćeg šampionata zauzima Milan Borjan čija je tržišna vrednost procenjena na tri miliona evra. Ispred njega u odbrani su i bekovi Crvene zvezde Filip Stojković kojeg cene na tri miliona i Milan Rodić sa 2.8 miliona evra.

Jedan od dva fudbalera Partizana koji su dospeli u najskuplju postavu jeste mladi Svetozar Marković koji bi sa vrednošću od 2.8 miliona evra zauzeo mesto pored Vujadina Savića koji je „težak“ tri miliona.

Tandem zadnjih veznih čine još jedan fudbaler crno-belih Danilo Pantić koji košta 2.8 miliona i Dušan Jovančić sa dva miliona evra.

Ofanzivni deo ekipe čine Zvezdini stranci - Marko Marin, Ben i Kafu. Nemac srpskog porekla je najskuplji od trojice pomenutih sa tržišnom etiketom od 3.5 miliona, dok su preostala dva ofanzivca prema "Transfermarktu" procenjena na tri miliona evra.

Najskuplji napadač domaćeg šampionata jeste fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći. Reprezentativac Gane koji se poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka vratio u srpski fudbal nosi ujedno i epitet najskupljeg u prvenstvu uz cenu od četiri miliona evra koliko je procenio poznati portal.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trener

Borjan i Marin su jedino dva koja i vrijede vise od napisane cijene.ostali ne vrijede novca koni pise ispod njihovog imena....mozda Markovic vrijedi pomenute cijene

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC