• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mučni četvrtak u Fulamu: "Neću vas utešiti..."

Autor mondo.rs

Gazda premijerligaša obratio se javnosti i govorio o ispadanju u Čempionšip.

Ambiciozan ulazak u Premijer ligu, trošenje velikog novca na dolazak niza pojačanja i optimističan početak povratničke epizode sada deluju kao daleka prošlost kada je Fulam u pitanju.

Ispostavilo se da je sezona 2018/19 ipak bila potpuni neuspeh za ekipu sa Krejven kotidža, koja je od ulaska u ligu promenila dvojicu trenera (Slavišu Jokanovića, pa Klaudija Ranijerija) i neuspešno pokušavala da se koliko-toliko stabilizuje.

Epilog je odavno poznat, a u sredu ozvaničen. Posle devet uzastopnih poraza i čak 12 "nula" u poslednjih 13 kola, tim koji sa klupe sada vodi Skot Parker oprostio se od najatraktivnije lige na svetu i počeo pripremu za povratak u niži rang.

Težak dan kluba izazvao je reakciju vlasnika, Šahida Kana, koji se obratio javnosti preko zvaničnog sajta.

"Naši rezultati u poslednja tri meseca bili su problematični i meni i svima koji imaju veze sa klubom. Znam da je isti slučaj i sa vama, navijačima", napisao je on.

"Prošle noći, ishod utakmice (protiv Votforda, prim. novin) ozvaničio je ono što u avgustu nismo ni pomišljali da bi moglo da bude moguće. Očajnički smo pokušavali da to izbegnemo dok je sezona odmicala. Što se mene time, ovo je najteži dan od svih".

"Izvinite zbog toga što sam vas izneverio. Naš cilj ove sezone je bio da nadogradimo stečeno ulaskom u ligu i da veoma uložimo u ekipu, čime bismo osigurali da se Fulam uvek takmiči u Premijer ligi i da nikad ne razočara, bez obzira na sve".

"To se nije dogodilo i za to se smatramo odgovornim. U odnosu na to ćemo reagovati, temeljno planirati i odgovarajuće reagovati... U nedeljama pred nama, obavestićemo javnost o našim planovima za budućnost, što uključuje najnoviji napredak radova na tribini "Riversajd stend ". Taj projekat će zaokružiti moje investiranje u klub koji volite.

Prepostavljam da vas nisam utešio, ali vam nudim uverenje u svoju potpunu posvećenost fudbalskom klubu Fulam", objavio je Kan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC