• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda atraktivno i ubedljivo u plej-of! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Crveno-beli još jednom sigurnom igrom i pobedom "overili" prvo mesto pred odlučujući deo sezone i derbi sa Radničkim iz Niša.

 Superliga 30 kolo Crvena zvezda - Proleter 4-0 Izvor: MN PRESS

Neće fudbaleri novosadskog Proletera po lepom pamtiti svoje prvo gostovanje na stadionu Rajko Mitić. Crvena zvezda ispratila ih je sa četiri pogotka u mreži i pobedom 4:0 stavila tačku na prvi deo Superlige Srbije za ovu sezonu.

Od idućeg vikenda čekaju nas plej-of i plej-aut, a još jednom ubedljivom i atraktivnom partijom, crveno-beli su poslali odgovor Radničkom iz Niša na nešto ranijih 5:1 na "Čairu" protiv Bačke.

Prednost između aktuelnog šampiona i drugoplasiranih Nišlija vraćena je na devet bodova, odnosno četiri kada bude izvršena podela. To znači da nas već u prvom kolu plej-ofa na "Marakani" čeka izuzetno uzbudljiv duel dve provplasirane ekipe!

Uskoro opširnije...


CRVENA ZVEZDA:
Borjan – Gajić (71. Gobeljić), Milunović, Savić, Rodić – Jovičić, Ivanić (83. Milijaš), Ben, Marin – Boaći, Joveljić (71. Joveljić).

PROLETER: Elesin – Mitrović (78. Plavšić), Leandro, Lambulić, Tanasin – Ilić (66. Novaković), Govedarica (78. Ovusu), Čolović, Čović, Stamenić - Vujaklija.

Sudija: Novica Anđelovski.

TOK UTAKMICE:

Kraj.

- GOOOL! Crvena zvezda vodi 4:0 od 82. minuta drugim pogotkom Ričmonda Boaćija, a još jednu asistenciju upisao je Marko Gobeljić. Odlično je proigrao Boaćija iz prve...

- GOOOL! Crvena zvezda vodi 3:0 od 76. minuta pogotkom Mirka Ivanića. Gobeljić je sa desne strane poslao povratno dodavanje u kazneni prostor gostiju, Ben nije dobro zahvatio loptu, ali je ona stigla do Ivanića koji je uspeo da postigne svoj drugi gol ove sezone u crveno-belom dresu, prvi u Superligi.

- Prvi put u 2019. na terenu je Marko Gobeljić, koji se zimus povredio na pripremama Crvene zvezde u Antaliji. Ušao je u 71. minutu umesto Gajića, a Pavkov je istovremeno zamenio Joveljića.

- GOOOL! Crvena zvezda od 68. minuta vodi 2:0 fenomenalnim golom Marka Marina.


- Još jedan dobar Gajića, u 65. minutu, ali je Elesin lako zaustavio šut Joveljića glavom.

- Lepo su kombinovali Ben i Marin u 63. minutu, ali je Elesin na vreme istrčao i intervenisao.

- Prvi šut u okvir gola Crvene zvezde uputio je biši igrač crveno-belih, Srđan Vujaklija, u 57. minutu. Sa 17 metara iskosa pokušao je da matira Borjana, ali je golman domaćih bio siguran.

- Baš neće Ričmonda Boaćija, uprkos golu koji je dao! I treći put posle pogotka imao je priliku za drugi, ali je u 52. minutu stativa zaustavila njegov šut.

- Velika gužva pred golom Proletera u 48. minutu posle centaršuta Gajića. Prvo je Boaći šutirao glavom, a Elesin opet bio uspešniji. Odbijenu loptu probao je Rodić da pošalje u mrežu, ali nije uspeo, a potom je neko od igrača Proletera uspeo da otkloni opasnost.

- Drugo poluvreme počelo je bez promena u sastavima.

Poluvreme. Crveno-beli apsolutno kontrolišu dešavanja na terenu. Da nije odličnog Elesina na golu Proletera, prednost domaćih bila bi ubedljivija.

- I još jedna šansa za Boaćija, u poslednjim trenucima prvog poluvremena lepim driblingom se oslobodio Lambulića, gađao gornji ugao, ali nije bio precizan.

- Imao je Boaći brzo priliku za drugi gol. U 38. minutu defanzivac Proletera Leandro je zastao misleći da će sudija Anđelovski svirati faul, pošto se to nije dogodilo, Joveljić mu je ukrao loptu i proigrao Boaćija, ali je Elesin uspeo da odbrani njegov šut.

- GOOOL! Crvena zvezda vodi 1:0 od 35. minuta pogotkom Ričmonda Boaćija, njegovim 10. ove sezone u Superligi. Odlično je Branko Jovičić centrirao, a napadač iz Gane dobro skočio i šutirao glavom.

- Umalo 1:0 za Crvenu zvezdu u 28. minutu! Marin je odlično pronašao Boaćija koji je šutirao glavom u padu, ali je Vladan Elesin sjajnom intervencijom uspeo da skrene loptu u korner. Posle centaršuta iz ugla lopta se odbila do Ivanića koji je šutirao sa ivice kaznenog, ali malo preko prečke.

- Bez većih uzbuđenja u prvih 15. minuta. Zvezda ima inicijativu, raspoložen je Marin za igru, ali i dalje nedostaju prilike za gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC