• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Jeste kriza, ali Partizan je institucija

Autor mondo.rs

"Potrebno je vrijeme koje očito nismo imali unazad par dana, jer je ekipa u psihološkom problemu, što se i vidi na terenu", rekao je ofanzivni fudbaler Partizana poslije poraza u Novom Sadu (3:2).

 Ivanović: Jeste kriza, ali Partizan je institucija Izvor: MN PRESS

Partizan nikako da izađe iz krize rezultata.

Djelovalo je da su se vratili na pobjednički kolosjek nakon trijumfa nad Čukaričkim (3:2), međutim nova loša partija desila se na gostovanju Vojvodini koja je u finišu utakmice postigla dva gola i obezbijedila plasman u plej-of (3:2), dok je Partizan u njega ušao sa treće pozicije.

Posljednji detalj na neobičnom meču u Novom Sadu viđen je u 18. minutu nadoknade kada je Đorđe Ivanović iskosa sa desne strane ublažio poraz svoje ekipe.

Nije taj pogodak bio dovoljan da Partizan upiše makar bod na "Karađorđu", ali je i te kako značio ofanzivnom fudbaleru koji je nekoliko meseci odsustvovao sa terena zbog povrede tetive, iako je u prvi mah djelovalo da će ranije na teren...

"Odužilo se, odvojila me je gotovo mjesec dana od terena i rada sa ekipom, ali ja nisam mnogo izgubio u kondiciji, jer sam trenirao dva puta dnevno u teretani i radio u bazenu trudeći se da spreman dočekam prvenstvo. Naravno, mnogo mi je bilo teško, ali ne bih da se vraćam na taj period, bilo pa prošlo i ne ponovilo se", rekao je Ivanović za sajt Partizana.

SAVO MILOŠEVIĆ O RASIZMU: U MOJOJ ZEMLJI...

Vidi se u njegovoj igri da se uželio terena, pokrenuo je akciju kod pobjedničkog gola Partizana protiv Čukaričkog, dok je sada upisao i pogodak u dresu crno-bijelih.

"Kod mene uvijek ima želje i uvek će je i biti. Mnogo mi je drago zbog gola koji sam postigao danas, jer to je odraz moje želje, truda i rada", naveo je Ivanović.

"Kratko je vrijeme od kad je šef Milošević tu da bismo mogli nešto odmah da promijenimo. Potrebno je vrijeme koje očito nismo imali unazad par dana, jer je ekipa u psihološkom problemu, što se i vidi na terenu. Ali pred nama je sljedeća nedjelja da sve probamo, ispravimo i vratimo se na pravi put…".

KO, GDJE I SA KIM: POGLEDAJTE KOMPLETAN RASPORED ZA PLEJ-OF!

Izvor: MN PRESS


Taj psihološki problem je u više navrata naglasio i šef stručnog štaba Milošević.

Očigledno je da je teško izaći iz takvog negativnog momenta...

"Jednostavno loša serija rezultata, što nismo smeli nikako da dozvolimo i reflektuje se na ovaj način. Došli su krizni trenuci za naš klub, ali mi ćemo to prebroditi i vratiti Partizan tamo gdje mu je mjesto. Prije svega, Partizan je institucija!", naglasio je Đorđe Ivanović.

Publika je već krenula da izlazi sa stadiona i mnogi su propustili pogodak bivšeg igrača Spartaka za 3:2, kome je prethodila fantastična asistencija Saše Zdjelara.

"Što se Zdjelara tiče, u ekipi bih ga uvijek poželio, time sam sve rekao! Što se tiče Saše Ilića - suviše je trošiti riječi, čovjek je stariji od vatre, a i dalje je više nego koristan Partizanu, njegova lopta ima oči! Bambi je Bambi…", ocijenio je svoje saigrače Ivanović.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Jeste institucija, još (ako) isprašite Vučelića, imate šansu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC