• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Sevilje ima leukemiju, ali ostaje na klupi

Autor mondo.rs

"Sevilja mi je u krvi, a sada mi je rečeno da imam problem sa crvenim i belim krvnim zrncima u telu", potvrdio je trener Sevilje.

Trener fudbalera Sevilje Hoakin Kaparos otkrio je da ima hroničnu leukemiju, ali da će bez obzira na bolest nastaviti da obavlja posao.

Kaparos je, posle pobede nad Valjadolidom (2:0) u Primeri, novinarima potvrdio da ima bolest, što je drugi slučaj u istom klubu za samo godinu i po dana nakon što je argentinskom stručnjaku Eduardu Berizu dijagnostikovan rak prostate.

"Sevilja mi je u krvi, a sada mi je rečeno da imam problem sa crvenim i belim krvnim zrncima u telu. Imam hroničnu leukemiju, ali neću da prestanem da normalno radim svoj posao svakodnevno. Nisam dobio tretman i niko ne bi trebalo da paniči", rekao je Kaparos.

Iskusni stručnjak je prošlog meseca iz direktorske fotelje prešao na klupu, kada je zamenio Pabla Maćina, planiran je ponovo kao prelazno rešenje do kraja sezone.

"Ideja je da nastavim da radim u ovom fantastičnom klubu. Neće biti dalje rasprave oko toga", zaključio je Kaparos i odbacio mogućnost da neko drugi preuzme klub.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC