• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milovanovićev jubilej, klub se obrukao

Retkost je da neki fudbaler u istom dresu odigra 200 utakmica u modernom fudbalu, a kada se to dogodi u Srbiji onda to zaslužuje posebnu pažnju.

 Milovanovićev jubilej, klub se obrukao Izvor: MONDO

Dejan Milovanović protiv Bežanije odigrao je 200. meč za Crvenu zvezdu, što je prvi put još od raspada SFRJ da neki igrač proslavi takav jubilej (Više mečeva, istina ima golman Zvonko Milojević - 203, ali je on branio boje crveno-belih i pre i posle 1992. godine).

Navijači su se setili i podarili kapitenu za uspomenu umetničku sliku, a značaj tog jubileja prepoznao je i trener Aleksandar Janković, koji ga je pred kraj susreta izvukao sa terena, kako bi publici pružio priliku da ga nagradi aplauzom.

Stručni štab po završetku meča poklonio mu je tortu, saigrači su ga častili skupocenim poklonom, a uprava kluba... Uprava se obrukala.

"Istina je da ništa nisam dobio od kluba, ali ne opterećujem se time. Nije mi stalo do poklona, ipak, značila bi mi pažnja", rekao je Milovanović za MONDO.

Ako će ova vest pomoći da se neko iz uprave kluba seti da Milovanoviću ukaže zasluženu pažnju, onda smo uradili pravu stvar. U svakom slučaju pridružujemo se čestitkama Zvezdinom kapitenu u nadi da će u budućnosti fudbaleri duže ostajati u svojim matičnim klubovima.

Dejan Milovanović je 30. fudbaler koji je odigrao 200 ili više utakmica za Crvenu zvezdu. Prvih pet na "večitoj listi" su Dragan Džajić sa 389, Bora Kostić sa 341, Vladimir Petrović sa 332, Jovan Aćimović sa 318 i Boško Djurovski sa 299 utakmica.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC