• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je sezona završena za Harija Kejna?

Autor mondo.rs

Strah u Totenhemu zbog povrede najboljeg strelca tima.

Totenhem je dobio prvu rundu četvrtfinalnog duela Lige šampiona protiv Mančester sitija (1:0), ali i vrlo moguće - izgubio Harija Kejna za ostatak sezone.

Takvog epiloga pribojava se trener londonskih "pevaca", Maurisio Poketino.

Siti došao po "nulu", imao penal - ostao bez ičega!


"Bojim se da bi mogao da propusti ostatak sezone. Nadamo se da neće biti tako, mada ne izgleda dobro. Ako pogledate usporeni snimak, videćete da je iskrenuo zglob i, vrlo moguće, ponovo oštetio ligamente. Videćemo šta će pokazati rezultati narednih dana...", razočarano je govorio Argentinac posle utakmice.

Kejn je najbolji strelac Totenhema ove sezone sa 17 premijerligaških i pet golova u Ligi šampiona. Svestan da bi u finišu sezone u kojoj se ekipa bori za mesto u Ligi šampiona, ali i plasman među četiri najbolje u Evropi, mogao da ostane bez vrlo važnog igrača, Poketino se upustio u verbalni duel sa Fabijanom Delfom iz Sitija, koji je povredio visokog napadača.

"Rekao sam mu da je imao sreće jer nije dobio crveni karton. Obojica su išli na loptu i nisu imali nameru da povrede jedan drugog. Bio je to prijateljski razgovor", objasnio je trener Totenhema.

Tokom konferencije za medije, Poketino se osvrnuo i na penal dosuđen za Mančester siti zbog igranja rukom Denija Rouza posle šuta Rahima Sterlinga, koji je Loris potom odbranio Agueru.

"Ta situacija pokazala je da predstoji još mnogo posla oko korišćenja VAR sistema. Tehnički, to jeste bio penal jer je lopta pogodila igrača u ruku, ali nisam video da je postojala njegova namera da reaguje na taj način. Svestan sam da će od iduće sezone svako igranje rukom u kaznenom prostoru biti sankcionisano penalom, ali to će promeniti duh ove igre i moglo bi da napravi probleme", smatra Argentinac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC