• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arslan: Previše nas je na treningu...

Autori mondo.ba Autori Fena

Čelikov trener Čihat Arslan odlučio je da Namira Alispahića, Turčina Selima Ajdemira i Azerbejdžanca Amita Guluzadea, prebaciti u juniorski tim, jer ima previše igrača na treningu.

"Velika je gužva, ima nas 28, a može igrati samo 11. Zato trebam malo smanjiti broj igrača, jer igrači koji na treningu ostanu sa strane gube volju za treningom. S njima ćemo nastaviti raditi po po posebnom programu", kaže Arslan i dodaje da ovim potezom želi više pažnje posvetiti nekim mladim igračima, koji su budućnost kluba.

Guluzade i Ajdemir nisu upisali nijedan nastup nakon što su zimus stigli, a ni Alispahić, koji se jesenas vratio na Bilino polje, nije previše igrao.

"Želimo više prostora dati Azuru Mahmiću, Selimu Žuni, Nikoli Babanu, Harunu Vardi...od kojih, pojačanim treninzima, želimo napraviti ozbiljne igrače. Naravno, istovremeno ćemo se i takmičiti, pokušati osvojiti što više bodova, ali i stvarati nove igrače", najavljuje Arslan, koji dodaje da će igrači koji su postali prekobrojni, osim što će u naredom periodu raditi s juniorskim timom, raditi i s kondicionim trenerom.

Prije nekoliko dana ekipu je napustio i napadač Stevo Nikolić, koji je dobio arbitražni postupak pa će mu klub morati isplatiti 33.000 KM.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC