• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suarez o vremenu u Livepulu: Bili smo premladi

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Luis Suarez je istakao da Liverpul ranije nije trošio mnogo novca na dovođenje igrača, ali i da se igrači nisu znali nositi sa pritiskom.

"Današnji Liverpul puno bolje zna igrati velike utakmice. Dok sam ja bio tamo, teško smo se nosili s tim pritiskom. Mi smo bili ekipa koja je samo znala zabijati golove i napadali smo i kada smo vodili 3:0. Bili smo, da tako kažem, premladi", rekao je napadač Barselone za "Dejli mejl" pred polufinalni meč Lige šampiona protiv Liverpula na "Nou Kampu" u narednu srijedu.

Dodao je "Redsi" ranije nisu trošili mnogo novca na dovođenje igrača.

"Danas svaki igrač želi igrati u Liverpulu, dok sam ja bio tamo, to nije bio slučaj. Nije se trošilo toliko puno novca na pojačanja", rekao je napadač koji je iz Liverpula otišao u Barselonu u kojoj je igrao sa Nejmarom i Lionelom Mesijem.

"S njima dvojicom u timu znao sam da ću morati raditi, pod navodnicima, prljavi posao. Moj zadatak bio je da zamaram dvojicu štopera u protivničkoj ekipi. U tim situacijama oni su najbolji na svijetu", istakao je Suarez.

Naglašava da je i dalje impresioniran igrama Mesija.

"Nekad mi se desi da trčim sa glavom prema dolje i odjednom mi se lopta stvori u nogama. Ja nisam znao da ću završiti gdje sam završio, a on je znao gdje ću biti i odigrao mi je loptu. Ima na hiljade takvih situacija", dodao je Urugvajac.



Sa Barselonom je osvojio Ligu šampiona, a veoma je blizu četvrte titule prvaka Španije. Osim toga, treći je najbolji strijelac Barse u Primeri u istoriji.

"Osvojio sam puno toga, vjerovatno više nego što sam mogao sanjati. Biti treći strijelac Barselone u istoriji je ogroman uspjeh ako uzmete u obzir kakvi velikani su ovdje igrali. Mislim da sam zaslužio nositi "devetku" i da sam opravdao povjerenje. Ja sam jedini igrač koji je uspio doći blizu Mesiju i Ronaldu u utrci za Zlatnu kopačku, a čak sam je dvaput i osvojio", rekao je Suarez.

Na kraju je ipak istakao kako su nekada navijači i nezadovoljni njegovim igrama.

"Često čujem kritike na moje igre. Ali mislim da navijači moraju razumjeti igrača ako nekada možda nije u formi. Ako želiš da bolje igra, podrži ga, a nemoj mu zviždati kad izgubi loptu", zaključio je Suarez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC