• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti ponovo kupuje - stiže zamena za Fernandinja!

Autor mondo.rs

Gvardiola mora da misli o budućnosti, sprema nova pojačanja koja će osvežiti ekipu.

Mančester siti planira da osveži ekipu, a promene će početi od veznog reda.

Prema pisanjima španskog "Kadena sera", "građani" su otvorili pregovore sa Atletiko Madridom oko Rodrija. Suma o kojoj se priča jeste 70 miliona evra, što je navedeno u ugovoru kao otpusna klauzula, pa će španski klub morati da pristane na dogovor uprkos tome što je vezista na "Vanda metropolitano" došao tek pred početak ove sezone.

Gvardiola u njemu vidi naslednika za Fernandinja, vremešni Brazilac je jedan od najvažnijih igrača engleskog šampiona, ali je sve stariji i sve manje spreman da igra u ritmu sreda-subota pa je jasno da je timu potrebno osveženje.


Rodri ima dvadeset dve godine i bio bi odlično pojačanje za Siti budući da je u pitanju igrač koji je veoma dobar u oba pravca – i sa loptom u nogama, i kada su u pitanju defanzivni zadaci.

Ipak, upravo zato je ovaj fudbaler veoma tražena roba na tržištu. U red za njegov potpis već su prema navodima stranih medija pored Gvardiolinog tima stali i Bajern, Pari Sen Žermen i Mančester junajted pa se očekuje da vezista bude jedna od najvrelijih letnjih priča u narednom prelaznom roku.

Njegov odlazak iz Madrida značio bi i sigurnu rekonstrukciju sastava, pogotovo ako u obzir uzmemo da je klub već napustio Lukas Ernandez koji je potpisao ugovor sa Bajernom, a da se već duže vreme priča o odlascima glavnih igrača poput Saula, Dijega Koste, Grizmana...

Rodrijev ugovor ističe 2023. godine, ali Atletiku će ruke biti vezane ukoliko Mančester siti odluči da isplati klauzulu, pa će tako i odluka biti samo na igraču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC