• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Nejmar udario bijesnog navijača Rena

Autor mondo.rs

U noći u kojoj je ostao bez trofeja poslije asistencije i gola za 2:0 u 21. minutu, Brazilac nije istrpio uvrede na svoj i račun saigrača tokom ceremonije dodjele medalja na "Stadionu Francuska".

Nejmar Žunior udario je tokom ceremonije dodjele medalja na krcatom "Stadionu Francuska" izvesnog Eduarda, 28-godišnjeg kurira iz Nanta i navijača Rena, koji je prema tvrdnjama lista "L'Equipe" žestoko izvrijeđao fudbalere Pari sen Žermena.

Na snimku koji je objavio pariski sportski list na online izdanju, čuje se kako Eduard dobacuje Đanluiđiju Bufonu da je "prljavi idiot", potom tamnoputom Lavinu Kurzavi "ne pružaj ruku nikome, molim te", nakon čega je italijanskom fudbaleru Marku Veratiju dobacio:

"Rasisto".

U tom trenutku, pristalica novog osvajača Kupa okrenuo se prema Nejmaru i, piše "L'Equipe", rekao:

"Idi nauči kako se igra fudbal".

Brazilac se u tom trenutku okrenuo, sklonio telefon kojim je navijač snimao svoj "podvig" i udario ga.



Na kraju, oglasio se i sam Eduardo, koji je zatražio demanti od redakcije tvrdnjama da nikoga nije uvrijedio, već da je igračima dobacio:

"Loši ste, naprijed Ren".

Radio "RMC" objavio je da je Eduardo, inače blizak prijatelj jednog od fudbalera Rena sa VIP ulaznicama za najveći stadion u zemlji, namjeravao da ode u policiju i tuži zvijezdu svjetskog fudbala za fizički napad, a da je u tome pokušavalo da ga spriječi brojno ozbezbjeđenje finalne utakmice francuskog Kupa tražeći da cijeli incident "ostane na tribinama".


U finalnoj utakmici u subotu uveče pred krcatim tribinama Ren je poslije penal drame i promašaja Kristofa Nkunkua u šestoj seriji priredio senzacionalan preokret i rezultat 0:2 iz 21. minuta pretvorio u podvig godine u Francuskoj, možda i šire: Ren - PSŽ 2:2, 2:2 (1:2), penalima 6:5!

Asistencijom za golčinu Danija Alveša u 13. i pogotkom na pas Anhela Di Marije u 21. minutu, Nejmar je nagovijestio debakl crveno-crnih, koje je nespretni Presnel Kimpembe vratio u utakmicu autogolom pet minuta prije odlaska na odmor.

Po povratku na teren, ekipa 38-godišnjeg trenera Žilijena Sepana igrala je sa velikim nabojem rušeći samopouzdanje favoritu i pogotkom Edsona Meksera u 66. minutu nagovijestila potpuni kolaps u skupim redovima "svetaca".



Trener Parižana, Tomas Tuhel, uveo je u produžecima Edinsona Kavanija u igru umjesto Julijana Drakslera, ali je malo toga dobio na terenu. Zapravo, samo je izgubio Kilijana Mbapea kao potencijalnog izvođača penala jer je najbolji mladi fudbaler svijeta u 118. minutu dobio crveni karton i iz tunela pratio vrhunac drame.

Golmani Tomas Kubek i Alfonso Areola nisu mogli ništa da "skinu" dok Čeh nije uhvatio stidljiv pokušaj 21-godišnjeg veziste kojeg je Tuhel uveo u drugom poluvremenu.

Slavlje je bilo...



...burno!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC