• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Jong: Ne očekujem da počinjem utakmice u Barsi!

Autor mondo.rs

Pred polufinale Lige šampiona ponovo se najviše priča o fudbalerima Ajaksa.

Mladi nosioci igre holandskog kluba trenutno su najvrelija tema u medijima i njihova budućnost najviše interesuje svetsku fudbalsku javnost.

Dok se ne zna gde će svoje karijere nastaviti kapiten De Liht, Van de Bek, Mazraui, Neres i ostali, sudbina Frenkija de Jonga je zapečaćena još zimus budući da je vezista potpisao ugovor sa Barselonom koji stupa na snagu od leta.

Ipak, pre nego zaigra na "Nou Kampu" čekaju ga veliki izazovi u sadašnjem dresu – borba za tri trofeja, s obzirom da su i dalje u igri u prvenstvu i kupu Holandije, kao i u Ligi šampiona.

De Jong je i dalje u potpunosti fokusiran na ovosezonske partije i pomoć svom klubu da stigne do sve moguće srebrnine u ovoj sezoni, što se i vidi po rezultatima koje su nastavili da beleže nakon njegovog parafa.

Uprkos tome, javnost ne prestaje sa interesovanjem za njegovu budućnost koja je vezana za Kataloniju. Zato su predstavnici medijskog tima njegovog kluba i uoči ovonedeljnog duela u Londonu između Totenhema i Ajaksa odlučila da mladog fudbalera ponovo ispita o očekivanjima u budućem klubu. 

Mladi Holanđanin je u razgovoru sa njima rekao da se polako sprema za odlazak u Španiju, da uči jezik i da je njegova devojka ta koja je već u potrazi za kućom.

"Nedostajaće mi sve u vezi sa Ajaksom, uživao sam u svakom trenutku provedenom ovde. Klub je odličan za mladog igrača, pružili su mi sjajnu šansu i tužan sam što idem, ali sam isto tako i veoma srećan što ću zaigrati za Barselonu", rekao je organizator igre "kopljanika".

On je dodao da zna šta ga čeka u njegovom narednom klubu i da je potpis samo početak velikog posla koji ga čeka kada stigne u Barsu.


"Ne očekujem da budem starter u Barseloni, uprkos velikom transferu, svestan sam da me to neće automatski učiniti važnim za klub", svestan je De Jong što dosta govori o karakteru mladog fudbalera.

Do leta nije ostalo još mnogo, ali pred Holanđaninom i njegovim saigračima je još dosta posla pre nego što se sezona završi. Večerašnji duel protiv Totenhema je samo početak, a mladi vezista je rekao da bi više voleo da osvoji Ligu šampiona sa Ajaksom nego Svetsko prvenstvo sa Holandijom.

Videćemo da li će mu se želja ispuniti...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC