• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obračun Bilbije i Šipovca kod Gradskog stadiona

Autor mondo.ba

Trener juniorskog tima FK Borac Milorad Bilbija u utorak je napao direktora Novinske agencije Republike Srpske (SRNA) Radmila Šipovca i njegovog sina Mihaila, piše "EuroBlic".

 Tuča Milorad Bilbija i Radmilo Šipovac kod Gradskog stadiona u Banjaluci Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prema informacijama "EuroBlica" napad se desio u blizini Gradskog stadiona u Banjaluci, a svemu je prethodila svađa i vrijeđanje između Bilbije i Šipovca.

Da se incident dogodio potvrđeno je iz Policijske uprave Banjaluka kojoj je tuča prijavljena u utorak oko 17 časova.

"Prijavljeno je da je na parkingu ispred pomoćnog fudbalskog terena u Ulici vladike Platona došlo do vrijeđanja, a zatim i fizičkog sukoba između tri osobe koje su zatim identifikovane i riječ je o R.Š., M. Š. i M.B.", saopštio je portparol PU Banjaluka Marija Markanović za "EuroBlic".

Učesnici tuče su zatim pozvani u službene prostorije i nakon što su dali izjave u policiji upućeni su u Službu hitne pomoći radi utvrđivanja stepena povrede.

Jedan od očevidaca je za banjalučki list ispričao kako se sve odigralo.

POVEZANE VIJESTI

"Šipovac je stajao sa jednim članom FK Borac kod pomoćnih terena i tada je automobilom naišao Bilbija i kroz otvoren prozor krenuo da vrijeđa Šipovca koji mu nije ostao dužan", navodi očevidac i dodaje da je Bilbija zaustavio vozilo i krenuo prema Šipovcu u namjeri da se obračuna sa njim.

"Kada je vidio da Bilbija ide prema njegovom ocu, u sukob se umiješao Mihailo Šipovac i nakon naguravanja i svađe počeli su se tući", navodi izvor EuroBlica.

Dok su ih prisutni razdvajali neko je pozvao policiju koja je došla na lice mjesta i tada su se svi smirili i tu je okončan sukob.

Izvor dešavanja u FK Borac istakao je da sukob između njih dvojice traje duže godina još iz perioda dok je Šipovac bio predsjednik Borca, piše banjalučki list.

Milorad Bilbija je bivši fudbaler crveno-plavih i trener mladih selekcija, a otac je nekadašnjeg reprezentativca BiH Nemanje Bilbije.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kopre Nedri!

Sigurna i mirna Banjaluka

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC