• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve u 16 sa Žarkom Lazetićem: Dule, Mesi i "redsi"!

Autor mondo.rs

Malo zbog toga što smo čekali da se vratite sa prazničnih putovanja, malo da bismo odgledali utakmice Totenhem - Ajaks i Barsa - Liverpul pre nego što o njima nešto kažemo, novu epizodu podcasta snimili smo u vanrednom terminu.

 Sve-u-16-Mondo-podcast-gost-Zarko-Lazetic-VIDEO-Tadic-Mesi-i-Liverpul. Izvor: MONDO

Dok smo se dogovarali o čemu ćemo govoriti u novoj epizodi Mondo podcasta "Sve u 16", i Žarko i ja brzo smo se složili da u ovom periodu godine ne postoji bolja fudbalska tema od polufinala Lige šampiona.

To je bilo lako.

Teže je u ovom periodu godine, u toj prazničnoj atmosferi između Vaskrsa i Prvog maja kada svako pametan pobegne iz grada u prirodu i pogasi sve uređaje oko sebe, bilo pronaći pravi trenutak za ulazak u studio.

Malo zbog toga što smo čekali da se vratite sa prvih prolećnih putovanja po zemlji i svetu, malo više zbog toga što smo želeli da odgledamo utakmice Ajaks - Totenhem i Barselona - Liverpul pre nego što o njima nešto kažemo, odlučili smo da 13. razgovor u srcu šesnaesterca snimimo u vanrednom terminu.

Nije ponedeljak, nije 20 časova, ali jeste pravi trenutak da poslušate zanimljiva zapažanja i stručne komentare mog gosta Žarka Lazetića, nekadašnjeg fudbalera Partizana i Vojvodine, a sadašnjeg trenera Teleoptika.

Ispostavilo se da je Žarko bio odličan izbor. Kao nekadašnji saigrač Dušana Tadića, Lazetić je ispričao zanimljive priče iz Veternika iz kojih se može zaključiti zbog čega danas govorimo o "desetki" Ajaksa kao novoj zvezdi evropskog fudbala.

SVE U 16 SA SRETENOM RAŠKOVIĆEM: VAMOS!

Pitao sam ga i postoji li nešto pogrešno u tome što je Luis Suarez proslavljao golove protiv Liverpula, da li je Džordan Henderson dostojan uloge kapitena tog tima, šta igru Ajaksa čini tako posebnom, da li su Jirgen Klop i Maurisio Poketino poslali pogrešne poruke igračima pred izlazak na "Lejn" i "Kamp nou" posle čega nas je priča odvela nazad, sve do one pobede Crvene zvezde nad vicešampionom Evrope.

Da li su golovi Milana Pavkova bili adekvatna kazna za brisanje Đerdana Šaćirija sa spiska putnika u Beograd i, potom, previše vesele atmosfere na treningu "redsa" u "Zemunelu", poslušajte na SoundCloud platformi...



...ili pogledajte na našem YouTube kanalu u vanrednoj epizodi podcasta "Sve u 16", koji se već sledeće nedelje vraća u standardan termin - ponedeljak uveče.

Sve u 16 Mondo podcast gost Žarko Lazetić
Izvor: MONDO



Tadić i "kopljanici" bili su centralna tema i prethodne epizode u kojoj je gost u srcu šesnaesterca bio kolega sa Sportkluba, Vladimir Živković, vrsni poznavalac prilika u holandskom fudbalu.

Zapratite #Sveu16 podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC