• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ajaks slao pozivnice: Cela Holandija protiv Spursa

Autor mondo.rs

Da li će i navijati baš svi za njih, nismo sigurni...

Veliki uspesi Ajaksa u ovogodišnjoj Ligi šampiona mnogo znače i za holandski fudbal koji je mnogo izgubio u drugoj deceniji 21. veka i trenutno je daleko od "evropskog krema".

"Kopljanici" su tako kao vicešampioni svoje zemlje krenuli od drugog kola kvalifikacija, još krajem prethodnog jula, ali su bez obzira na dugo putešestvije stigli do polufinala najjačeg svetskog takmičenja i tako su Holandiji značajno poboljšali oslabljeni koeficijent.

Ugled i status fudbala u ovoj zemlji značajno bi skočio ukoliko bi se Ajaks ove srede plasirao u finale Lige šampiona, a u tome žele da imaju pomoć klubova iz "zemlje lala".

Naime, čelnici Ajaksa odlučili su da na revanš polufinala Lige šampiona protiv Totenhema (21.00, Arena Sport) pozovu predstavnike SVIH ostalih timova iz Eredivizije, na koje su, prema izveštajima iz Amsterdama, oni reagovali pozitivno.


"Moramo to zajedno da uradimo za Erediviziju", pisalo je u pozivnicama koje je Ajaks poslao na adrese PSV-a, Fejnorda, Herenvena, Sitarda, Groningena i drugih...

Videćemo da li će svih 17 direktora direktora klubova iz Holandije i prisustvovati večerašnjoj utakmici na "Johan Krojf areni", ali je pozitivno videti da se timovi ne svađaju i "ratuju" saopštenjima, makar to bilo i privremeno na međunarodnoj sceni.

Pogledajte golove sa prethodnog meča Totenhema i Ajaksa koji je tim iz Amsterdama dobio rezultatom 1:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC