• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički pravi tim za titulu, Pankov ostaje?

Autor mondo.rs

Prvi čovek Nišlija, Ivica Tončev, kaže da klub ne želi da proda mladog štopera koji se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom.

 Radnički pravi tim za titulu, Pankov ostaje? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Radničkog iz Niša ostvarili su ove sezone istorijski uspeh u nacionalnom prvenstvu, pošto su već obezbedili drugo mesto na tabeli Superlige, iako je do kraja ostalo još dva kola.

Uz to, Nišlije će u revanšu polufinala Kupa Srbije pokušati da na svom stadionu nadoknade 0:1 protiv Partizana iz prvog duela i plasiraju se u finale koje će biti odigrano 23. maja baš na njihovom "Čairu".

Svestan da je ova sezone rezultatski sjajna za Radnički, prvi čovek kluba Ivica Tončev najavio je da od iduće želi i više - titulu prvaka Srbije.

U nameri da ostvari tu želju, Tončev je u razgovoru za Sportski žurnal rekao da aktuelni igrački kadar neće pretrpeti velike promene tokom letnjeg prelaznog roka.

"Našu ekipu izvanredno je ukomponovao trener Nenad Lalatović, sa saradnicima. Nastavićemo jačanje Radničkog, što znači da nem razgradnje ekipe".

To nagoveštava i da Radovan Pankov neće dobiti dozvolu da pređe u Crvenu zvezdu, koja je navodno spremna da Nišlijama plati 300.000 evra za transfer 23-godišnjeg štopera.

"U našim planovima je da i Radovan Pankov, bez obzira na sve ponude ostane u Nišu do kraja ugovora Dokazao je u ovoj sezoni da može biti novi vođa Reala sa Nišave. I ne samo njega, već i ostale igrače iz kostura, pod ugovorom, zadržaćemo u klubu. Znam da bi fudbalera takvog kalibra, kakav je Pankov zbog potencijala i kvaliteta, poželeli mnogi u Srbiji i inostranstvu. Za sada, Pankov ostaje na 'Čairu' i sa njim planiranim pojačanjima i mladima iz omladinskog pogona i iz ovog dela Srbije koji su se nametnuli tokom sezone, stvorićemo jači Radnički. Ponoviću, stvaramo Radnički koji će u narednoj sezoni jurišati na titulu prvaka Srbije", najavio je Tončev.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC