• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Za prosutim mlekom se ne plače

Da li će Partizan prokockati titulu koju je već dodirivao vrhovima pristiju? Ivan Tomić najavljuje ozbiljan razgovor sa igračima.

 Partizan: Za prosutim mlekom se ne plače  Izvor: MONDO

Olako su fudbaleri Partizana prokockali solidnu bodovnu prednost nad Crvenom zvezdom i sada će do kraja prvenstva (a ostalo je još osam kola) strepeti i biti pod mnogo većim psihološkim opterećenjem.

Deo navijača kritikuje trenera Slavišu Jokanovića, koji je promenio igru u odnosu na svog prethodnika Miroslava Đukića. Drugi, pak, smatraju da su najveći krivci - igrači. Među njima je i jedan relevantan glas, glas direktora Ivana Tomića, koji grmi na fudbalere i poručuje im da će imati ozbiljan razgovor.

"Sa trenerom nema puno razgovora, jer ima našu punu podršku. Sa igračima je druga priča. Priča o neprofesionalnosti, o četiri crvena kartona u sedam odigranih utakmica. To je nedopustivo!", bljuje vatru direktor Partizana.

Tomić ne želi više ni da priča o suđenju, već samo glasno i razočarano konstatuje da je Partizan igrao loše u Novom Sadu. "Muka mi je više da posle svake utakmice pričam o ovoj ili onoj sudijskoj odluci. Loše smo igrali, a kad se takmičenje završi onda ćemo ukazati i na neke druge 'anomalije'", kaže Tomić.

Trener Jokanović prihvata odgovornost za lošu igru svojih izabranika u Novom Sadu. "Živimo od 'jesenje rente' i to nikako sebi nismo smeli da dozvolimo. Želimo trofeje, a u hodu moramo da se borimo sa problemima i nedostacima. Za loše izdanje u Novom Sadu krivi smo mi sami...Kao trener svestan sam krivice i odgovornosti i ne bežim od toga. Prate nas dečije bolesti, ali smatram da možemo do oba trojefa", kaže Jokanović.

On ističe da ni igrači ne shvataju ozbiljnost situacije. "Ima stvari koje moraju da budu jasne, a to je da li hoćeš tri boda ili samo bod. Čini mi se da ekipa ponekad ne zna za šta se bori, za koga, čiji dres nosi, koji grb ima na grudima!".

Najbolji strelac crno-belih u prolećnom delu sezone, štoper Nenad Đorđević(!), poručuje da je mleko prosuto, ali da sada za njim ne treba plakati. "Upropastili smo sve što je ekipa uradila u jesenjem delu prvenstva. Nema mnogo vremena za tugovanje, u sredu nas čeka Kup", poručuje iskusni defanzivac.

On kaže da je Crvena zvezda sada u psihološkoj prednosti, da igra u mnogo boljoj formi od crno-belih, ali i poručuje mlađim saigračima: "Ne priznajem opravdanja tipa psihološka opterećenost. Kad dođeš da igraš u Partizan moraš da znaš šta se od tebe očekuje. Moramo da se stisnemo i da privedemo sezonu kraju. Cilj su nam oba trofeja i mislim da možemo to da ostvarimo".

Stevan Jovetić, onako mladalački naivno, gleda na preostalih sedam kola. "Činjenica je da ne igramo dobro, ali i dalje sve zavisi od nas. Čujem da je Zvezdin trener Janković rekao da će njegove ekipa dobiti svih osam utakmica do kraja. Pa, nije Zvezda Mančester, mora i ona negde da kiksne!".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC