• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda očekuje pune tribine u nedelju: Kao da je Evropa

Autor mondo.rs

Crveno-beli uključili i bivše fudbalere u poziv navijačima da u što većem broju dođu na proslavu titule.

 Crvena zvezda zove navijače na proslavu titule Izvor: MN PRESS

Protiv Mladosti: 7.812.
Protiv Partizana: 40.000, pa 21.862.
Protiv Radničkog: 13.156.
Protiv Proletera: 8.563.
Protiv Mačve: 10.122.
Protiv Zemuna: 21.318.
Protiv Vojvodine: 22.364.

Fudbalere Crvene zvezde, po podacima sa zvaničnog klupskog sajta, u osam superligaških utakmica ovog proleća na "Rajko Mitić" stadionu prosečno je gledalo 18.149 ljudi.

Pošto u nedelju, 19. maja od 19 časova, crveno-beli protiv Napretka igraju poslednji prvenstveni meč ove sezone u kom će slaviti titulu, na "Marakani" su rešili da širom otvore kapije i dozvole besplatan ulaz.

Sat vremena pre nego što lopta krene sa centra biće održana ceremonija dodele trofeja najboljem timu u zemlji, a iz Crvene zvezde već uveliko pozivaju navijače da ispune tribine. U akciju su uključeni i neki od bivših fudbalera: Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski i Stanislav Karasi.

Peta "Zvezdina zvezda" nada se atmosferi kao što je ove sezone bila za utakmice Lige šampiona protiv Napolija, Liverpula i Pari Sen Žermena.

"Evropski dueli pokazali su koliko je značajna podrška navijača za Crvenu zvezdu. Sad, kad je titula odbranjena, zvezdaši imju priliku da još jednom pokažu zahvalnost na fenomenalnoj sezoni i odbranjenoj tituli i uveren sam da će to i učiniti. Očekujem da desetine hiljada navijača u nedelju dođe na utakmicu i da zajedno proslavimo odbranu titule", izjavio je Pižon.

Bivši trener crveno-belih poželeo je Milojeviću da oseti slast osvajanja "duple krune", jer je potrebno čudo pa da se ovaj tim ne nađe 23. maja u finalu nacionalnog Kupa (u sredu u revanšu polufinala u Lučanima brani 4:1 iz prve utakmice).

"Već dve godine imamo najbolji tim u državi i red je da sjajan period ukrasimo 'duplom krunom'. Trio Terzić – Mrkela – Milojević je obavio odličan posao. Smatram da je ova generacija pravi naslednik one koju sam ja vodio do dva trofeja i pozivam sve zvezdaše da ih podržimo u preostala tri izazova. Rezultati su najbolja pozivnica, a ova generacija zaista beleži odlične igre. Nadam se da će im se cveno-bela publika zahvaliti na tome punim stadionom na proslavi u nedelju", priželjkuje Đurovski.

Nekadašnji napadač, koji je podršku ekipi davao i tokom zimskih priprema u Turskoj, redovan je na tribinama kada Zvezda igra.

"Redovno podržavam moju Zvezdu sa tribina. Na pravom smo putu kako po pitnju tima, tako i organizaciono. Nadam se da ćemo osvojiti i Kup Srbije, a fenomenalno bi bilo da sa sa uspesima nastavimo u kontinuitetu. Zvezdaši ne skrivaju zadovoljstvo ostvarenim i zato očekujem da dolaskom na prslavu potvrde svoj stav. Neophodno je da crveno-bela publika, ali i rukovodstvo podrže ovu generaciju jer verujem da je sposobna da ostvari još uspeha", naveo je Karasi.

BONUS VIDEO:

(slavlje igrača i navijača prošlog petka posle pobede nad Proleterom 1:0 u Novom Sadu)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC