• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sarajevo bolje sa 10 nego 11 igrača"

Autor mondo.ba

Trener Sarajeva Husref Musemić zadovoljan je bio poslije osvojenog Kupa Bosne i Hercegovine, ali ne previše i igrom u Širokom Brijegu, posebno do isključenja Numana Kurdića.

"Bordo" tim je po šesti put osvojio Kup BiH! 

Do trofeja su izabranici Husrefa Musemića stigli zahvaljujući pobjedi u prvom meču na "Koševu" (3:0), koji Širokobriježani nisu uspjeli da nadoknade u revanšu na "Pecari" iako su zabilježili minimalan trijumf (1:0) pogotkom Dražena Bagarića.

...
Izvor: Dailymotion/viralwebclips

"Početkom drugog poluvremena nismo mogli da odgovorimo na pritisak Širokog Brijega, a čini mi se da smo bolje igrali s 10 igrača. Igrali smo izuzetno borbeno tada i čestitam mojim igračima. Ovo je naš poklon navijačima, a potrudićemo se da ih obradujemo i u subotu", rekao je Musemić, aludirajući na prvenstveni meč protiv Zvijezde 09 s obzirom da bi eventualna pobjeda osigurala njegovom timu "duplu krunu".

Strateg hercegovačkog tima Goce Sedloski smatra je da je Široki Brijeg pehar Kupa BiH izgubio u prvom susretu u Sarajevu.

"Ostvarili smo cilj da izborimo plasman u Evropu. Stigli smo do finala, nismo uspjeli da osvojimo i čestitke Sarajevu. Mi smo trofej izgubili na 'Koševu', kada smo loše odigrali poluvrijeme i primili dva gola. Danas smo imali nekoliko šansi, ali kada ne postigneš golove, ne možeš očekivati više. Čestitam svojim igračima, ostalo nam je da odradimo još ove dvije utakmice i da idemo na zaslužen odmor", izjavio je Makedonac i dodao da ništa ne vrijede propuštene šanse kad su uspjeli da samo jednom pogode mrežu Sarajeva.

Složio se sa Musemićem da je Sarajevo bilo bolje sa 10 nego 11 fudbalera u polju.

"Više smo napadali sa 11 na 11. Oni su se povukli skroz u 16, ostalo je desetak minuta do kraja, ali ništa nismo postigli".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC