• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisu svi zadovoljni kod Pepa i to koristi Bajern

Autor mondo.rs

Nezvanično, na "Etihad" bi mogla da stigne ponuda od 100 miliona evra...

"Nažuljala" je klupa Liroja Sanea (23) u drugom delu sezone.

Pep Gvardiola nije birao brzonogog Nemca za odlučujuće utakmice, uvek su prednost dobijali Bernardo Silva i Rahim Sterling, a Sane takvim razvojem događaja nije zadovoljan i obavestio je Mančester siti da želi da promeni sredinu.

To će pokušati da iskoristi Bajern koji u Saneu vidi idealnu zamenu za Robena i Riberija, a na "Etihad" su spremi da pošalju ponudu od čak 100 miliona evra.

S obzirom na to da Sitiju "gori pod nogama" zbog finansijskog fer-pleja ta ponuda bi im bila primaljiva, međutim potrebno je opet pronaći zamenu i igrača koji će se uklopiti u Gvardiolin sistem, mada je utisak da Sane to nije uspeo do kraja.

Liroj Sane je rođen 1996. godine u Esenu i karijeru je počeo u Šalkeu da bi nakon dve odlične sezone prešao u Siti za oko 45 miliona funti. Od dolaska u redove "građana" odigrao je 133 meča i na njima dao 39 golova i asistirao za još 45.

U završenoj sezoni je imao učinak od 16 golova i 18 asistencija sa levog krila, ali je utisak da taktičke zadatke nije uvek ispunjavao kako je Gvardiola želeo.

Sane nije igrač koji trpi ulogu rezerviste, zbog toga se bio posvađao i sa Joahimom Levom, a videćemo da li će Bajern uspeti da ga vrati u domovinu i tako napravi snažan tim, nakon što su prethodno krenuli u renoviranje odbrane.

Bajern će od leta biti jači za Benžamana Pavara (Štutgart) i Lukasa Ernandeza (Atletiko), ali napad će tek pretrpeti promene zbog odlaska tandema "Robbery".

Prethodno se činilo da će zamena biti Kalum Hadson-Odoi iz Čelsija, međutim ovaj tinejdžer je dobijao sve veću priliku na "Bridžu" i deluje da će postati oslonac ekipe po odlasku Edena Azara, dok je u finišu sezone pretrpeo i povredu zbog koje neće biti spreman za početak 2019/20.

Zbog svega toga logično je što se Bajern okrenuo Liroju Saneu, posebno pošto se Dortmund odlično pojačao dolaskom Julijana Brandta, koga je i minhenski tim dugo pratio.

Ako Sane dođe u Bajern postaće najskuplji fudbaler u istoriji kluba...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC