• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treće poluvreme u Pirotu, ostavka Ivanovića

Tuča Radovaca i policije u Pirotu na pomoćnom terenu Radničkog (!?). Miki Ivanović više nije trener Rada.

 Treće poluvreme u Pirotu, ostavka Ivanovića  Izvor: MONDO

Meč između pirotskog Radničkog i Rada u 26. kolu Prve lige Telekom Srbija imao je neslavno treće poluvreme - obračun policije i gostujućih navijača, a povređeno je 10 policaja i pet "radovaca".

Uz to, beogradski tim je odmah posle šokantnog poraza (1:0) od ubedljivo najlošije ekipe Prve lige ostao bez trenera, jer je Mihailo Ivanović saopštio novinafrima da podnosi ostavku. Jedini gol na meču postignut je u 30. minutu.

Prema saopštenju pirotske policije, navijači Rada su "napali policiju" u poluvremenu meča, a uhapšeno je 45 "izgrednika", a protiv njih 38 biće podnete krivične prijave.

Obračun se dogodio na pomoćnom terenu Radničkog(!?). Navijači Rada su u prvom poluvremenu bodrili svoj tim, a onda su pokupili transparente sa ograde i započeli sukob sa policajcima. Mediji navode da je obračun trajao najmanje 20 minuta.

Šta je bio povod za ovaj sukob za sada je nejasno.

Policija je precizirala da je u poluvremenu utekmice Radnički - Rad nekoliko desetina navijača beogradskog tima "napalo policiju kamenicama, ciglama i motkama". "Izgrednici su lomili objekte na pomoćnom terenu gradskog stadiona kod južne kapije", navedeno je u saopštenju.

Petnaestak minuta posle napada intervenisale su jake policijske snage iz Interventne brigade Policijeks uprave u Pirotu i niškog odreda Žandarmerije.

Posle intervencije navijači su uvedeni u autobuse i uz asitenciju žadarmerije sprovedeni u Policijsku upravu. Troje privedenih je pušteno posle razgovora, kao i četvoro osumnjičenih maloletnika koji su saslušani u prisustvu advokata i službenika Centra za socijalni rad.

Preostali su predati sudiji Opštinskog suda pod sumnjom da su se nasilno ponašali na sportskoj priredbi i sprečavali službeno lice u vršenju službene radnje.

Inače, trener rada Mihailo Ivanović kratko je novinarima posle meča rekao da je podneo ostavku i da je to saopštio i igračima posle utakmice u svlačionici.

To je bila prva pobeda Radničkog u ovoj sezoni, posle 25 kola! Piroćanci imaju samo devet bodova iz prethodnih 26 utakmica (1 pobeda, 6 remija i čak 19 poraza). Rad je ostao na petom mestu sa 40 bodova i propuštenom prilikom da se još više približi vodećim ekipama..


(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC