• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketino: Znamo kako da ispišemo istoriju

Autori mondo.ba Autori Beta

Šef stručnog štaba Totenhema još uvijek nije siguran da li u sutrašnjem finalu Lige šampiona može da računa na napadača Harija Kejna.

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je večeras da je nastup napadača Harija Kejna u finalu Lige šampiona protiv Liverpula neizvjestan, kao i da njegova ekipa zna kako da ispiše istoriju.

''Počeli smo da se pripremamo za finale poslije Evertona, a ne poslije Ajaksa jer smo željeli da budemo sigurni da ćemo Premijer ligu završiti u prve četiri ekipe. Putovanje u Ligi šampiona je bilo nevjerovatno, bilo je potpuno novo, ali zajedno smo uživali. Mi se veoma dobro poznajemo i imamo ambiciju da pobijedimo. Želimo da pišemo istoriju i znamo šta treba da uradimo", rekao je Poketino novinarima u Madridu.

Totenhem će sutra od 21:00 igrati u finalu Lige šampiona protiv Liverpula.

"Atmosfera i koncentracija igrača su bili nevjerovatni i zaista je bilo zadovoljstvo voditi ih do ovdje. Tako sam ponosan na ovu grupu igrača. Prihvatili su sve. Spremni smo da trčimo, da se takmičimo, da uživamo", dodao je Poketino.

Na pitanje novinara da li će Kejn biti u sastavu ekipe za sutrašnji meč, Poketino je kazao da još uvijek ne zna.

"Imamo još jedan trening i poslije njega ću više znati. Neće biti lako donijeti odluku ko da bude u postavi. Sve se svodi na teren i 11 igrača koji izađu da se bore. Jako je teško odlučiti se za tih 11 jer svi zaslužuju šansu", rekao je Poketino.

On je dodao da Kejn od prvog meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija nije igrao, kao i da će sigurno biti teško da odmah bude na vrhunskom nivou.

"Najbitnija stvar u sutrašnjoj utakmici je biti spreman. Sutra će milioni gledati utakmicu, pa je samim tim i pritisak veći. Moraju biti slobodni, da uživaju u igri. Ključno će biti da ne razmišljaju od tom pritisku i ko ih gleda. Liverpul je sjajan tim, spremni su da se bore, ali vjerujem da će Totenhem biti bolji", rekao je on.

Poketino je imao samo reči hvale za trenera Liverpula Jirgena Klopa.

"Čudo je da još uvijek nije osvojio trofej na Enfildu. On je sjajan trener, uvijek je optimističan, nasmijan... Samo čovjek nije imao sreće i divim se njegovom duhu", rekao je Poketino.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC