• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Afera trese Španiju: Sedmorka je namestila utakmicu

Autor mondo.rs

Karlos Aranda, koji je priveden zbog nameštanja utakmica, rekao da je sedam igrača Valjadolida bilo umešano u nečasne redanje protiv Valensije.

 Afera trese Španiju: Sedmorka je namestila utakmicu Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Sedmorica fudbalera Valjadolida dobila su mito da puste utakmicu protiv Valensije u poslednjem kolu Primere, prenosi španski El Mundo.

U velikoj akciji protiv nameštanja u Španiji mediji citiraju izjavu bivšeg španskog fudbalera Karlosa Arande, privedenog zbog umešanosti u nečasne radnje.

"Sedmorica igrača su potkupljena, nijedan više", rekao je Aranda, koji se kladio na 10.000 evra da bi zaradio duplo više.

Fudbaleri Valjadolida bili su informisani da Valensija mora da ostvari "duplu pobedu", odnosno da vodi posle prvog dela igre i u nastavku takođe napravi razliku, što se i desilo.

Valensija je slavila u Valjadolidu 2:0 golovima Karlosa Solera u 36. i Rodriga Morena u 52. minutu i izborila plasman u Ligu šampiona.

Izveštaji iz Španije navode da čelnici dva kluba nisu znali da postoji bilo kakve ilegalne radnje, a pod sumnjom su i mečevi Ueska - Valensija 2:6 i Betis - Ueska 2:1.

Španska policija je zbog sumnje u organizovani kriminal i grupu koja se služi nameštanjem uhapsila ukupno 11 osoba, među kojima je kao vođa priveden bivši fudbaler Real Madrida i reprezentativac Španije Raul Bravo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC