• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danko Lazović: Sale, ostani u Partizanu

Autor mondo.rs

"Partizan bez njega nije Partizan", dodao je Danko Lazović.

 Danko Lazović - Partizan bez Saše ilića nije Partizan Izvor: MN PRESS

Mnogo legendarnih fudbalera stiglo je na Zlatibor gde prati igre najtalentovanijih dečaka sa Balkana, a koji odmeravaju snage na Kupu prijateljstva.

Među njima su i Danko Lazović i Saša Ilić, obojica "sveži" penzioneri, koji su se u razgovoru za portal takmičenja Kup prijateljstva prisetili i svojih prvih koraka na fudbalskim terenima, pre nego što će postati uticajni igrači Partizana.

Saša, kakve te uspomene vežu za prvi susret sa Dankom?

"Ma, nikakve!", nasmejao se Ilić i dodao:

"Šalim se, naravno. Danko i ja se poznajemo dosta dugo. Ja sam ga zaista lepo prihvatio kao šest godina stariji saigrač. U to vreme bio sam standardni prvotimac Partitzana, a on je došao kao jedan od najmlađih. Od tada traje naše prijateljstvo i trajaće do kraja života".

Danko Lazović žali što je njegov prijatelj odlučio da ode u penziju na kraju ove sezone.


"Uspomene sa Sašom su brojne, zaista ih ima mnogo... Šta reći o njemu, on je fudbalski genije, sjajan čovek. Nažalost više ga nećemo gledati na terenu, ali se nadam da će ostati u fudbalu i u Partizanu, jer Partizan bez njega nije Partizan", dodao je Lazović.

Saša Ilić je rekao da mu nije prvi put da prati Kup prijateljstva i da uvek iskoristi priliku da se vidi s trenerima s kojima je igrao i družio, a istovremeno da upozna i nove talente.

Izvor: MN PRESS


O REPREZENTACIJI

"Ukrajina i Litvanija su dve izuzetno bitne utakmice za naš nacionalni tim, ali ja imam veliko poverenje u našu reprezentaciju. Imamo velike šanse da napravimo dobar rezultat, svim srcem smo uz njih", kazao je Saša Ilić. Sličnog mišljenja je i Danko Lazović koji je reprezentativnu karijeru završio 2014. godine pošto je za "orlove" sakupio 47 nastupa i postigao 11 golova: "Krucijalna dva meča. Mislim da se nalazimo u odličnom momentu, svi naši reprezentativci igraju standardno u svojim klubovima i u dobroj su formi. Ponavljam, utakmice sa Ukrajinom i Litvanijom su veoma važne, jer ako osvojimo šest bodova praktično smo osigurali plasman na Evropsko prvenstvo".

"Ovde zaista ima dosta kvalitetnih mladih igrača, a sa druge strane ovo je odlična prilika za tu decu, ali i nas strarije, da se družimo. Sve u svemu, divno iskustvo za mene", poručio je legendarni fudbaler Partizana.

"Veliko mi je zadovoljstvo, čast i privilegija što sam na Zlatiboru i što sam u prilici da gledam ove divne momke. Neki od njih će, i u to nemojte uopšte da sumnjate, sigurno postati vrhunski fudbaleri, tako da je za mene ovo pravo uživanje. Ovakvi turniri su sjajna stvar, sve to sam i ja prošao i zato sa zadovoljstvom dolazim na ovakve manifestacije", nadovezao se Lazović.

Prvog dana turnira već je "eksplodirao" Savo Arambašić iz Partizana koji je u pobedi svoje ekipe postigao het-trik i tako odmah skrenuo pažnju na sebe.

"Poznajem skoro sve momke iz ove selekcije, sa pojedincima sam čak i trenirao. Ima tu zaista telentovane dece i ja se nadam da će se neki od njih već sledeće sezone priključiti prvom timu i da ćemo ih uskoro gledati na stadionu Partizana", dodao je Ilić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC