• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kostakurta pomoćni trener Milana

Legendarni štoper, koji je pune dve decenije nosio crveno-crni dres, od leta će postati pomoćni trener Milana. Ostaje da se vidi ko će mu biti šef.

 Kostakurta pomoćni trener Milana Izvor: MONDO

Čelnici Milana ponudili su svom nekadašnjem štoperu Alesandru Kostakurti mesto u stručnom štabu kluba, prenosi rimska "Republika".

Kostakurti, koji je profesionalnu igračku karijeru završio na kraju prošle sezone, namenjena je uloga pomoćnog trenera u renoviranom stručnom štabu "rosonera".

Legendarni fudbaler za Milan je igrao punih 20 godina. Nastupio je na 458 zvaničnih utakmica i postigao tri gola. Osvojio je čak pet titula klupskog prvaka Evrope, sedam titula šampiona Italije, jedan Interkontinentalni i jedan Kup Italije.

Rukovodstvo Milana, koji privodi kraju veoma lošu sezonu i realne su šanse da neće izboriti plasman u Ligu šampiona 2008/09, razmatra i mogućnost promene šefa stručnog štaba Karla Anćelotija.

Iako su čelni ljudi kluba više puta istakli da Anćeloti ostaje na klupi Milana, italijanska štampa ima nekoliko kandidata za njegovog naslednika.

To su trener Barselone i nekadašnji Kostakurtin saigrač Frank Rajkard, trener Rome Lućano Spaleti i selektor italijanske reprezentacije Roberto Donadoni, koji je takođe bio član trofejne Milanove generacije.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC