• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić: Katastrofa! Nismo bili tim

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije priznaje da "orlovi" nisu pružili maksimum na terenu u Ukrajini, dok je protivnik imao veću želju i bio bolji u svim segmentima igre

Srbija se provela kao bos po trnju na gostovanju Ukrajini u kvalifikacionom meču za EURO 2020. godine. U Lavovu "orlovi" su potučeni do nogu - 5:0.

Adem Ljajić poslije katastrofe u Ukrajini priznaje da je Srbija žestoko podbacila.

"Osjećaj posle ovakvog poraza je katastrofalan. Odigrali smo, blago rečeno, lošu utakmicu. Oni su bili bolji protivnik svih 90 minuta, igrali su svoju igru, bili su agresivniji, na svakom dijelu terena, kompaktna ekipa... Trčali su više, imali su veću želju od nas i malo je reći da su nas zasluženo pobijedili", sumirao je utiske poslije poraza Ljajić.

Reprezentativac Srbije igrao je malo dalje od gola, nego što je to praksa u nacionalnom timu, i tu ulogu koju mu je namijenio selektor prihvatio je bez pogovora, iako je bilo očigledno da taktika nije bila prava za agresivni tim Ukrajine.

"Pričati o taktici i poziciji u ovom trenutku je bespredmetno. To ne treba da se dovodi u pitanje... Treba da se uvijek sve svede na to da pružiš svoj maksimum na svakoj utakmici. A mi protiv Ukrajine nismo bili tim", napomenuo je Ljajić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC