• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ševčenko: Ovakvom igrom bismo pobijedili bilo koga

Autor mondo.rs

Selektor Ukrajine nije unizio Srbiju poslije ubjedljive pobjede u kvalifikacijama za EURO 2020

Andrej Ševčenko fantastično je pripremio svoj tim za meč protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020 što je rezultiralo ubjedljivom pobjedom 5:0.

Selektor Ukrajine maksimalno ozbiljno je pristupio duelu sa "orlovima", što je bilo jasno i kada je okupio ekipu dvije nedjelje prije utakmice u Lavovu.

Spremio je odličnu taktiku i "razbio" Srbiju, a nakon meča izjavio da bi isto prošao svaki tim koji bi im se suprotstavio.

"Srbija je promijenila sastav i formaciju, ali smo se mi odlično pripremili i znali smo tačno šta treba da radimo. Mi poznajemo igru Srbije, znamo da je ona jak konkurent, da su njeni igrači u dobroj kondiciji, pa smo morali da pazimo da se ne umorimo brzo. Vidjeli smo gdje je bilo slobodno da djelujemo i to smo i iskoristili. Timskom zaslugom smo zaustavili sve zone odakle nam je prijetila opasnost. Moji igrači su odigrali zaista nevjerovatno i čini mi se da bi igrom koju su prikazali pobijedili svakog rivala", napomenuo je Ševčenko.

Nekadašnji reprezentativac napomenuo je da je veoma zadovoljan zbog osvajanja tri boda, ali njegov tim mora brzo da zaboravi ubjedljivu pobjedu i okrene se narednom rivalu.

Njih u ponedjeljak očekuje duel sa Luksemburgom, takođe u Ukrajini, dok će Srbija u Beogradu ukrstiti koplja sa Litvanijom.

Ukrajina vodi u grupi B kvalifikacija za EURO 2020 sa sedam osvojenih bodova iz tri meča, Luksemburg na drugom mjestu ima četiri, a slijedi trio koji je odigrao po dva duela - Portugal sa dva boda i Litvanija i Srbija sa po jednim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC