• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović danas dobija priznanje - produžetak ugovora!

Autor mondo.rs

Srpski trener je na korak od produžetka saradnje sa klubom sa sjevera Italije.

Prema navodima italijanskih medija, Siniša Mihajlović bi danas trebalo da potpiše novi ugovor sa ekipom Bolonje. On bi time zarađivao dva miliona evra po sezoni i bio nagrađen za odličan posao koji je uradio otkako je zimus preuzeo klub.

Srbin je na kraju januara ponovo sjeo na klupu Bolonje u kojoj je i otpočeo samostalnu trenersku karijeru prije deset sezona. Njegovim dolaskom ekipa je počela da ređa dobre rezultate, drastično je popravila pristup i veoma lako se izdigla iz zone ispadanja i "sačuvala se" u najjačem rangu Italije.


Na kraju sezone, bordo-plavi su završili na visokom desetom mjestu, a to je dalo jasan znak čelnicima tog kluba da mu ponude novi ugovor i nastave sa zajedničkim projektom.

Mihajlović je usljed dobrih rezultata spominjan kao potencijalni nasljednik Masimilijana Alegrija, koji je napustio Juventus nakon što im je obezbijedio osmu uzastopnu titulu, ali i kao mogući budući trener Rome nakon odlaska Klaudija Ranijerija.


I velikani poput Milana i Intera su bili opcija za njegov nastavak karijere, pogotovo zbog aktuelne situacije u tim klubovima, ali djeluje da do promjene sredine neće doći, makar ne u ovom prelaznom roku.

Sportski direktor Bolonje Valter Sabatini je prije nekoliko dana nagovijestio da će klub i u narednu sezonu ući sa istim trenerom, a današnja pisanja novinara sa „Čizme“ sa podacima o vrijednosti ugovora trebalo bi da odbiju druge ekipe od ideje da privole Srbina na svoje klupe.

Nekadašnji selektor Srbije bi trebalo da potpiše višegodišnji ugovor, a vjeruje se da to znači da će njegov tim biti veoma aktivan u narednom prelaznom roku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC