• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić za MONDO: Seltik je najatraktivniji rival

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Sarajeva Husref Musemić prokomentarisao je za naš portal žrijeb prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji je njegovom timu donio škotskog prvaka Seltik iz Glazgova.

Kuglice u Nionu nisu pomazile klub sa "Koševa", ali je utjeha da čak i u slučaju poraza Sarajlije idu direktno u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Strategu "bordo" tima još juče se ispunila želja kad je skraćivanjem UEFA postalo jasno da za protivnika ne može da dobije Crvenu zvezdu, čiji je dres s velikim uspjehom nosio 80-tih godina prošlog vijeka.

Ali, 50-struki šampion Škotske je svakako najzvučnije ime od ponuđenih opcija među kojima su bili Karabag (Azerbejdžan), Šerif Tiraspolj (Moldavija), F91 Dudelanž (Luksemburg) i Slovan Bratislava (Slovačka).

"Seltik je nasumnjivo najatraktivniji i najteži mogući protivnik. Gledao sam žrijeb i mogu da kažem da nam čast što možemo da igramo sa takvim klubom, koji ima bogatu istoriju i tradiciju. Sve u svemu, čekaju nas dvije sjajne utakmice na međunarodnoj sceni sa slavnim rivalom", rekao je Musemić.

Interesantno, nekadašnji golgeter Zvezde je poslije "Marakane" nastupao u škotskoj Premijer ligi braneći boje Hartsa iz Edinburga.

"Slučaj je htio da svoj prvi meč odigram upravo protiv Seltika. Poraženi smo 3:1, a gledao sam ih uživo prošle godine u Jerevanu. Sigurno je da su i oni dosta izmijenili ekipu, slijedi nam podrobna analiza, ali nesumnjivo da igraju tipičan 'ostrvski' fudbal. To znači dosta čvrsto, sa mnogo trke i snažnih fizičkih duela".

Prvi susret se igra na "Seltik Parku" u Glazgovu 9. ili 10. jula, dok je revanš zakazan za 16. i 17. jul na sarajevskom stadionu "Asim Ferhatović Hase".

"Dobro je što se revanš igra na 'Koševu' i vjerujem da smo izvukli pouke iz prethodne sezone kada smo skupo platili svaku grešku protiv Atalante. Na tom nivou disciplina mora da bude apsolutna", podvukao je Musemić.

Najgore evropsko veče u istoriji Sarajeva!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC