• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRAMA: Brazil preko penala do polufinala!

Autor mondo.rs

Paragvaj se držao i držao i držao, ali ni penal serija im nije pomogla.

Kakav lud meč u Porto Alegreu!

Brazil je čitav meč "jurio" gol protiv Paragvajaca, odlučnih da se svim silama brane kako bi zadržali šansu da se plasiraju u finale po ugledu na neke prethodne turnire, ali lopta nije htjela da uđe, čak je u 91. minutu poslije šuta Vilijana "ostala" na stativi...

Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca gdje se zaboravljaju sve prethodne šanse, ali je na golu Brazilaca ipak bio Alison.

Odbranio je prvi jedanaesterac Gustavu Gomezu i omogućio svojim igračima da "lakše dišu", međutim zakomplikovao je Roberto Firmino promašajem u četvrtoj seriji. Srećom po njega, promašio je i Gonzales, pa je Gabrijel Žesus pogodio odlučujući penal za polufinale.

BRAZIL - PARAGVAJ 0:0, posle penala 4:3!

Ostaće pravo čudo kako "karioke" u regularnom dijelu utakmice nisu postigli gol, mada je sve podsjetilo na meč sa Venecuelom u grupnoj fazi, tako da se već sada može reći da imaju problema sa organizovanom i postavljenom odbranom, gdje napadači ne rješavaju tako lako zadatke pred golom.

Čak ni kada su Paragvajci ostali sa igračem manje u 58. minutu.

Fabijan Balbuena, štoper Vest Hema, dobio je direktan crveni karton poslije oštrog starta kada je prvo pokazan i jedanaesterac, ali je poslije intervencije VAR-a druga kazna poništena.

Treba istaći da Brazil na ovom meču nije bio kompletan zbog toga što je Rišarlison dobio zauške, a čitava ekipa je vakcinisana iz predostrožnosti, tako da ostaje da se vidi da li će se možda javiti kod još nekog igrača.

Brazilci u polufinalu igraju s boljim iz duela Venecuele i Argentine, dok su na drugoj strani žrijeba četvrtfinala Kolumbija i Čile odnosno Urugvaj i Peru.

Brazil - Paragvaj
Izvor: YouTube/Flashscore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC