• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još samo potpis - Rabio dogovorio uslove sa Juventusom!

Autor mondo.rs

Italijani obezbijedili novo pojačanje, potpis pada u narednim časovima, majka-agent istjerala svoje.

Adrijen Rabio i Juventus su našli "zajednički jezik" i dogovorili uslove buduće saradnje, pa se očekuje i zvanično potpisivanje ugovora, prenosi "Gol".

Klub i fudbaler su se složili oko petogodišnjeg ugovora po kojem bi Francuz trebalo da zarađuje sedam miliona evra po sezoni. On dolazi u Italiju kao slobodan igrač, njegov ugovor sa "svecima" je istekao ovog ljeta i nije bilo prepreka da se ovaj posao realizuje.

Izvor: MN PRESS


Takođe, njegova majka, koja je ujedno i njegov agent i vjerovatno najzaslužnija osoba za to što je napustio Pari Sen Žermen, je obezbijedila sebi proviziju u vrijednosti od deset miliona evra. Taj novac praktično predstavlja obeštećenje, koje je svakako mnogo puta manje nego što bi bilo kada bi igrač bio pod ugovorom.


Ovaj posao su potvrdili i drugi strani mediji, a očito je da je porodica Rabio veoma profitirala od odlaska iz francuske prijestonice.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići je juče u Parizu ugovorio pomenute uslove, a ozvaničenje i potpis ugovora se očekuju u narednim satima. 

Vezni fudbaler već dugo nije bilježio minute, još zimus su polemike i nesuglasice oko produžetka saradnje bitno uticale na njegov status u klubu, pa je bilo evidentno da će već na ljeto promijeniti sredinu.

Juventus je od prvog trenutka bio glavni favorit za njegov potpis, oni grade ekipu sa namjerom da se napokon domognu pehara Lige šampiona, a garnitura igača koju sada imaju na raspolaganju sigurno im uliva samopouzdanje.

U Torino je prije Rabioa stigao i Aron Remzi iz Arsenala, a sve su glasnije tvrdnje da će kapiten Ajaksa Matijs de Liht nastaviti karijeru upravo u crno-bijelom dresu.

Vidjećemo ko će do kraja prelaznog roka pristići na "Juventus arenu", a sigurno je da će i pojedina zvučna imena napustiti klub kako bi se napravio balans unutar ekipe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC