• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović UBIJEDIO Grujića da ponovo igra u Berlinu

Autor mondo.rs

Ako bude igrao kao prošle sezone, neće biti nikakvih problema za Hertu.

Drugu godinu zaredom Marko Grujić će nositi dres Herte!

Tim iz Berlina požurivao je Liverpul u odluci o budućnosti srpskog veziste, bilo je jasno da Jirgen Klop ni naredne sezone neće računati na njega, a na Grujiću je ostalo samo da odabere klub koji će biti najbolji za razvoj njegove karijere...

Na stolu je imao ponude Ajntrahta i Verdera, kao i Galatasaraja, ali je odlučio da ostane u Herti za koju je igrao odlično prošle sezone, ali je u međuvremenu promijenjen trener.

"Želio sam da ostanem u Herti, veoma sam srećan što se na kraju to i ostvarilo. Gledam samo naprijed i kako da budemo što uspješniji u novoj sezoni", rekao je Grujić za klupski sajt pošto je zvanično objavljeno da je ponovo njihov fudbaler.

Hrvatski trener Ante Čović izrazio je želju da Marka Grujića ima u sastavu kako bi dodatno radio na njegovom usavršavanju, kao i njegov prethodnik Pal Dardai.

"Oduševljeni smo što Marko ostaje još godinu dana. Bio je sjajan prošle sezone u centralnom dijelu veznog reda.Mlad je i vjerujem da može dosta još da napreduje u Herti", poručio je kratko Čović koji je do sada radio u "B" timu Herte.


Grujić je od januara 2016. godine član Liverpula, koji ga je platio Crvenoj zvezdi sedam miliona evra, ali je za klub sa Enfilda odigrao 14 zvaničnih utakmica.

Za reprezentaciju Srbije ima osam nastupa, bio je i na Mundijalu u Rusiji, ali poslije toga nije bio više pozivan u mladu i A selekciju pošto je došlo do problema na relaciji FSS-igrač, a vidjećemo da li će oni biti riješeni poslije promjene selektora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC