• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao sa mamom u Juve: Da li je ovo PRAVA zlatna lopta?

Autor mondo.rs

Francuski vezista konačno postao igrač šampiona Italije. Kroz klupski muzej je prošao u društvu Pavela Nedveda... Pogledajte kako je to izgledalo.

Maratonsko iščekivanje je gotovo. Francuski vezista Adrijen Rabio (24) definitivno je postao igrač Juventusa, jer je kao slobodan igrač stigao u Torino i potpisao ugovor.

Francuski "L'ekip" pisao je o ovom transferu na naslovnoj strani, predstavivši Rabioa kako stiže u novi klub vozeći se vespom sa svojom majkom Veronik Rabio. Kao što je već dobro poznato, ona mu je agent, a bilo je informacija da je za dogovor njenog sina sa Juventusom "čašćena" bonusom od 10 miliona evra.

U svakom slučaju, svojeglavi defanzivni vezista došao je u Torino, gdje su ga iščekivali još od zime, kada je definitivno izgubio mjesto u Pari Sen Žermenu, klubu u kojem je stasao i igrao proteklih sedam godina.

Poslije potpisa ugovora, Rabio je uporedio PSŽ i Juventus, gdje će doći zajedno sa Đanluiđijem Bufonom, svojim prošlosezonskim saigračem.

Povezane vesti

"Điđi mi je mnogo govorio o Juveu, a njegovo mišljenje mi je veooma važno. On odlično poznaje ovaj klub i rekao mi je mnogo interesantnih stvari. Objasnio mi je da moram da odaberem Juventus ako hoću da napravim iskorak u karijeri. Veoma ga poštujem i poslušao sam ga", rekao je Francuz.

"Juventus je prestižan klub, sa velikim iskustvom u Evropi. Često stignu do posljednje faze (Lige šampiona) i koliko sam mogao da vidim, klub je na očigledno većem nivou od Pari Sen Žermena. To me je inspirisalo da donesem odluku", izjavio je Rabio, koji će u svom novom klubu nositi broj "25".

Tokom promocije, Rabio je posjetio i trofejnu salu Juventusa, u društvu Pavela Nedveda, klupskog potpredsjednika.

"Da li je ovo prava Zlatna lopta?", pitao je kada je prišao izloženoj najvećoj nagradi.

"Da, moja je", objasnio mu je Čeh, zvanično najbolji fudbaler na svijetu u izvoru "Frans fudbala" za 2003. godinu.

Pogledajte tu scenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC