• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Čelika, trener Ozer zadovoljan

Autori mondo.ba Autori Fena

Fudbaleri Čelika, koji se posljednju sedmicu priprema nalaze u kampu u turskom Bolu, poraženi su od makedonskog kluba Skupi s minimalnih 0:1.

  Trener Hasan Ozer istakao je da imaju odlične uslove za rad.

"Skupi je tim koji će igrati kvalifikacije za Ligu Evrope. Ranije su počeli pripreme nego mi, jači su nego prošle godine doveli su nove igrače. Međutim, mi smo igrali lijep fudbal, a koristio sam dvije ekipe po 45 minuta. İmali smo dobre napade, dobro se i branili, ali, naravno, imali smo i grešaka", rekao je Ozer i dodao da je to i normalno jer u timu ima i novih igrača, koji se moraju naviknuti na ekipu.

"Greške, naravno, moramo otkloniti i smanjiti ih na minimum, ali zadovoljan sam igračima - kako na samim treninzima, tako i na prvoj utakmici", naglasio je Ozer.

Najavljuje kako će u petak ili subotu igrati i drugu utakmicu, ali da još nije poznat rival, dok se već zna da će posljednju provjeru na pripremama u Turskoj, u utorak, 9. jula, igrati protiv turskog superligaša Malatjaspora.

Povratak u Zenicu planiran je za 11. juli. Zanimljivo je da, za razliku od dosadašnjih priprema u Turskoj, ovog puta uopšte nema igrača na probi.

Zeničani pod ugovorom imaju i Luku Miletića i Haruna Vardu, koji se oporavljaju nakon operacije ukrštenih ligamenata koljena, zatim Armina Duvnjaka, kojem je 1. jula istekla pozajmica u bivšem federalnom ligašu Novom Travniku te golmana Fikreta Karajbića i nigerijskog veznjaka Paskvala Okolia, koji takođe nisu s ekipom na pripremama.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC