• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spreman za evropski debi u Zvezdi: Očekivanja su velika

Autor mondo.rs

Kao jedan od najstarijih i najiskusnijih u timu, Nemanja Milunović imaće važnu ulogu.

 Nemanja-Milunovic-Crvena-zvezda-kvalifikacije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Igrajući za BATE Borisov, Nemanja Milunović je upisao 26 nastupa na međunarodnoj sceni, a idućeg utorka (20.00) u Litvaniji čeka ga evropski debi u dresu Crvene zvezde.

"Zadovoljan sam onim što smo do sada uradili, kako su prošle pripreme i kako radimo u Beogradu. Nadam se da ćemo u evropskim kvalifikacijama krenuti pobjedom, to bi nam svima mnogo značilo. Momci su već imali priliku prošle sezone da odmjere snage sa Suduvom, tada nisam bio u ekipi, ali siguran sam da će njihovo iskustvo mnogo značiti. Ako damo 100 posto svojih mogućnosti možemo da se nadamo dobrim rezultatima u Evropi", rekao je štoper crveno-bijelih, koji je u klub stigao prošle zime.

 Imao je Milunović dovoljno vremena da se adaptira na novu sredinu i sada se od njega, kao jednog od najstarijih i najiskusnijih u timu, očekuje da bude među najboljima.

"Kad sam dolazio u Crvenu zvezdu znao sam kakav pritisak i odgovornost nosi crveno-bijeli dres. Najveći je klub na Balkanu, naši navijači su navikli samo na pobjede. Ja sam među najstarijim igračima, znam da sam najiskusniji u odbrani, dosta se očekuje od mene. Drugačije je sada nego zimus, kada sam stigao u klub, tek sam sanirao veliku povredu, trebalo mi je vremena da se prilagodim".

Generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je pohvalio visokog štopera.

"Prija kad čuješ takve komentare od direktora, ali to znači i da ne smijem da se uspavam, već da opravdam povjerenje koje su mi ukazali uprava i trener. Moje je da treniram i igram dobro, da dajem sve od sebe na terenu kako bismo i ove sezone ostvarili visoke ciljeve koje smo postavili ispred sebe".

Milunović je sa BATE-om igrao i Ligu šampiona i Ligu Evrope, pa se nada da će to ponoviti i u crveno-bijelom dresu.

"Mnogo je veća odgovornost kad igraš za klub iz svoje zemlje, pogotovo za mene koji sam iskusan igrač. Od mene se očekuje najbolje. Titula u Srbiji draža mi je od osvojenih u Bjelorusiji. Volio bih da nastavim trofejni niz, za sada sam osvojio devet trofeja u karijeri", istakao je 30-godišnji defanzivac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC