• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE PITA za cenu - POTROŠIO 4 miliona evra na kola FOTO

Autor mondo.rs

Fudbaler Arsenala Pjer-Emerik Obamejang obožava automobile i svake godine se počasti bar jednim novim modelom. U garaži ima skupocene modele Ferarija, Poršea, Lamborginija, Mercedesa... Pogledajte šta sve ima!

  Pojedini fudbaleri koji imaju enormna primanja (u odnosu na nas obične smrtnike) vole da se čašćavaju raznim stvarima, pogotovo skupocenim automobilima.

Prednjači Kristijano Ronaldo, ali ima žestoku konkurenciju. Recimo, u fudbaleru Arsenala Pjeru-Emeriku Obamejangu, koji ima "ergelu" luksuznih četvorotočkaša i time se javno hvali na svom Instagram profilu.

Njegova filozofija: "Živi se samo jednom".

"Odeća i automobili, sve je to bonus. Uživam u životu. Sviđa mi se ko sam i nije mi bitno mogu li to da prihvate drugi ljudi. Zavisim od samog sebe. I kako kažu - živite samo jednom. Važno je znati odakle ste i gde su vam koreni, sve ostalo je premija", izjavio je 29-godišnji Obamejang jednom prilikom, a da se uverite da on zaista tako živi dovoljan vam je lagani "skrol" po njegovom Instagram profilu.

Nedavno je obelodanjeno da mu je Arsenal ponudio novi ugovor sa povećanom NEDELJNOM PLATOM od 223.000 evra, a potom je napadač londonskog kluba primećen u šopingu u Milanu u svojoj novoj "igračku", a pratioci na Instagramu su ga ismejali zbog boje automobila, koja jeste malo... neobična.

Engleski mediji su izračunali da je od dolaska u Arsenal, januara 2018. godine, ovaj fudbaler iz Gabona potrošio na automobile 4 MILIONA EVRA!

I kao fudbaler Borusije iz Dortmunda je voleo da troši na automobile, a dolazak u London ga je podstakao da još više troši. Inače, voli da ima automobile (rendž rovere, poršee, lamborginije...) u zlatnoj boji.

POGLEDAJTE

Obamejang automobil
Izvor: YouTube/Diario AS

Pogledajte još neke ljubimce fudbalera Arsenala:

View this post on Instagram

Good morning #A⚡️

A post shared by Aubameyang (@aubameyang97) on



View this post on Instagram

Start it up ⚡️

A post shared by Aubameyang (@aubameyang97) on



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC