• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: "Biće opet Zvezdina odbrana NEPROBOJNA"

Autor mondo.rs

Odbrambeni fudbaleri Crvene zvezde obećavaju da će i u ovoj sezoni učiniti da taj dio tima bude prepoznatljiv.

 Filip-Stojkovic-i-Srdjan-Babic-pred-Suduva-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Filip Stojković je od povratka u Crvenu zvezdu bio esencijalni dio na putu uspjeha u međunarodnim takmičenjima, pošto je propustio samo jednu od 30 utakmica u Evropi.

I ove sezone, ukoliko do kraja prelaznog roka ne napusti klub pošto ima dozvolu, očekuje se da "šparta" uz desnu aut-liniju, a prvi izazov pred njim biće Suduva, koju veoma dobro poznaje od prošle godine.

Standardni desni bek Crvene zvezde otputovao je uz još 20 saigrača jutros u Litvaniju gdje ekipa počinje novi izazov u vidu plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.


"Odličan pripremni period je za nama, potpuno spremni dočekujemo susret sa Suduvom. Mnogi ističu kao prednost litvanske ekipe to što je njihovo prvenstvo u toku, ali vjerujem da su nama jaki protivnici na pripremama dosta značili i da se neće osjećati razlika na terenu", kazao je Filip Stojković za sajt Crvene zvezde.

"Imali smo kvalitetne rivale, protiv Zenita smo pružili odličnu partiju i vjerujem da je to recept koji u Litvaniji može da nam donese dobar rezultat".

Stojković ističe da su se u "određenoj mjeri" promijenile obje ekipe, ali da Zvezdi znači što već od prošlog ljeta zna kako igraju Litvanci.

"Mnogo bolje poznajemo njihov stil igre i znamo šta možemo da očekujemo. Sada smo fokusirani isključivo na prvu utakmicu u gostima. Na nama je da damo sve od sebe i da u Beograd ponesemo dobar rezultat", poručio je popularni "Žule" prije ukrcavanja na avion.

Nešto manje iskustva u Evropi ima Srđan Babić koji je prošle godine odigrao po meč protiv Spartaksa, Spartaka i Salcburga, ne i protiv Suduve.

"Tokom evropskih takmičenja možemo reći da je neprobojna odbrana postala Zvezdin zaštitni znak. Uradićemo sve da tako bude i ove sezone", kazao je mladi štoper.

"Nije bilo mnogo promjena u poslednjoj liniji tima, uigrani smo i odlično znamo šta šef očekuje od nas. Dobro smo analizirali protivnika, znamo odakle prijeti najveća opasnost, a i koje su im slabosti. Na prethodne dvije utakmice sa Suduvom nismo primili gol, nadam se da će tako i ostati".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC