• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saga došla do kraja - Grizmanova klauzula je plaćena?

Autor mondo.rs

Transfer se privodi kraju, Atletiko Madrid isterao svoje i dobiće željeni novac...

Izgleda da je saga gotova, Grizman je na korak od promocije u Barseloni. 



Prema pisanjima španskog "Asa", advokati francuskog fudbalera platili su danas depozit od 120 miliona u prostorijama La Lige i aktivirali otkupnu klauzulu za prelazak iz Atletiko Madrida u redove Katalonaca.


Grizmanovi zastupnici iskoristili su opciju iz ugovora i tako stvorili uslove da za transfer na Nou Kamp posle dvomesečnog nagađanja i "seljakanja" fudbalera u bordo-plavo.


Barsa je pokušala da smanji cenu, da izbegne plaćanje ogromne svote novca, ali na kraju nije uspela. Madriđani nisu poklekli, isterali su svoje i inkasirali onoliko koliko su najviše mogli da dobiju.

Sada se čeka ozvaničenje, Grizman neće biti predstavljen na terenu kao što je to inače običaj zbog toga što je u toku rekonstrukcija stadiona, a sledeći logičan potez je potpis ugovora sa Barselonom na pet godina, što bi trebalo u narednim danima da se desi.

Ovaj 28-godišnji golgeter u maju je objavio da odlazi iz Atletika, ubrzo je bilo poznato da ide u španskog šampiona, ali je tek od 1. jula mogao da aktivira klauzulu od 120 miliona evra, jer je njegova sloboda do tog datuma prema ugovoru koštala čak 200 miliona.

Njegov dolazak u Barselonu stvoriće sjajni napadački trio zajedno sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom, a uz eventualni dolazak Nejmara sigurno bi bili prvi favorit za osvajanje svih takmičenja u kojima učestvuju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC