• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović: Radnik igrao hrabro i ispao muški!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika završili su učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope porazom od Spartaka u Trnavi nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.

 Mladen Žižović poslije eliminacije FK Radnik od Spartaka u 1. kolo kvalifikacija Liga Evrope Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izabranici Mladena Žižovića su prije sedam dana na banjalučkom Gradskom stadionu potpuno nadigrali favorizovane Slovake (2:0), međutim, u sinoćnjem revanšu u samom finišu su primili drugi pogodak i utakmica je otišla u produžetke (2:0).

S obzirom da nije bilo pogodaka u dodatnih 30 minuta, odluka o putniku pala je nakon penala u kojima se bolje snašao slovački tim i prošao u narednu rundu gdje ih očekuje bugarska Lokomotiva iz Plovdiva.

Strateg semberske ekipe bio je vidno razočaran na konferenciji za štampu na stadionu "Anton Malatinski", ali i ponosan na partiju koju su u oba meča pružili njegovi igrači.

"Sigurno je da smo se spremali jako i igrali hrabro, u Banjaluci smo bili apsolutno bolji, možda smo mogli da završimo i sa 3:0. Spartak u toj utakmici nije uputio nijedan šut u okvir gola, ali je u revanšu bilo obrnuto. Statistički je to tako, mada nisam vidio neke izrazite prilike da su imali, više su to bili neki centaršutevi. Međutim, svaka čast. Primiti gol u 88. ili 89. minutu i još odbraniti dva penala gdje smo imali prednost...Mislim da se to zove sportska sreća, a da li to neko drugi zove težak rad ili drugo, mi nastavljamo dalje", rekao je Žižović poslije eliminacije.

Kao ilustraciju koliko je Spartak "moćniji" klub naveo je godišnje budžete.

"Mi smo jedan klub koj ima budžet od 150.000 evra u odnosu na 2.5 miliona evra Spartaka. Kad bismo to poredili znali bismo koje je naše mjesto, međutim, ako smo trebali da ispadnemo, onda smo ispali muški na jedan sasvim korektan način i ponosan sam na svoje igrači i želim im puno sreće u nastavku sezone", podvukao je trener Semberaca.

Radnik žestoko oštećen u Slovačkoj (ANKETA)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Big

Žizovicu , treniraj ih da izvode penale i trebss porsditi na psiholoskoj pripremi ekipe za ovskve utakmice, ispali ste smijesni, od pocetka se vidjelo da si se prvi ti uplasio i da si djelovao dezorjentisano a o igracima da se nepominje, oni su u glavama igrali protiv Reala, Bajerna a ne mrtvog Spartaka Trnave

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC