• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma jača "vezu", dvojac potpisuje u subotu

Autor mondo.ba

Francuz i Gvinejac sutra na medicinskim pregledima u Rimu.

Dosadašnji fudbaler Fiorentine Žordan Veretu stigao je u Rim, gdje će u subotu obaviti medicinske preglede, nakon čega će uslijediti potpisivanje ugovora sa Romom.

Veretuov menadžer Mario Đufredi potvrdio je italijanskim novinarima da je 26-godišnji igrač sredine terena od početka juna maštao o prelasku na "Olimpiko".

"Sa direktorom Rome Đanlukom Petrakijem postigao sam dogovor o prelasku Veretua u Romu, a nakon što je trener Paulo Fonseka obavio razgovor s njim, bilo je jasno da igrač želi na 'Olimpiko'", istakao je Đufredi.

Ipak, tada nije bilo sigurno da će fudbaler "viole" zaista pojačati Romu, s obzirom da se u trku uključio i Milan.

Opcija za odlazak iz Fiorentine uključivala je pozajmicu sa obavezom otkupa za 17 miliona evra, plus još dva kroz eventualne bonuse.

"Dogovor se proteklih dana mijenjao nekoliko puta, ali za to nisu krivi ni Petraki, ni Roma, niti bilo ko drugi. Ovo je prelazni rok, u kome postoje određeni zahtjevi. Nije bilo problema, bilo je potrebno samo da Fiorentina i Roma postignu dogovor i to su učinili juče. Veretu je želio u Romu i sigurni smo da će mu biti dobro u redovima 'vučice'", potvrdio je agent francuskog internacionalca, koji je prije Fiorentine nastupao još za Aston Vilu, Sent Etjen i Nant.

Istog dana kada i Veretu, medicinske preglede obaviće i Amadu Dijavara, dosadašnji vezista Napolija, koji će takođe potpisati ugovor sa Romom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC