• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krojf: Hteli da me otmu pre 30 godina!

Najbolji holandski fudbaler svih vremena Johan Krojf otkrio je u utorak da je bio žrtva otmice za vreme igranja u Barseloni.

 Krojf: Hteli da me otmu pre 30 godina!  Izvor: MONDO

Holanđanin je “Katalonskom radiju” izjavio da je pre 30 godina nekoliko kriminalaca upalo u njegovu kuću, i kao taoce držalo njega i njegovu porodicu. Na sreću, uspeo je da pobegne gangsterima i pokvari im planove o otkupu.

Zbog traumatičnog događaja odbio je da nastupi za nacionalnu selekciju “lala” iste godine na Mundijalu u Argentini, kada su u finalu Holanđani poraženi od domaćih “gaučosa”, koje je tada predvodio legendarni Mario Kempes.

Sličnu sudbinu, ali sa mnogo lošijim ishodom doživeo je tri godine kasnije centrafor Katalonaca Kvini, koga je tek posle mesec dana zatočeništva oslobodila španska policija.

Krojf, međutim, nije želeo da potvrdi da je otmica bila glavni razlog što je nakon punih pet sezona napustio klub sa Nou Kampa i preselio u Los Anđeles Asteks.

Osim ova dva tima, branio je boje Ajaksa, Fejenorda, Levantea i Diplomata iz Vašingtona. U trenerskoj karijeri, nakon matičnog Ajaksa, ponovo se vratio u Barselonu koju je vodio od 1988. do 1996. godine.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC