• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalderon navija za Barsu u Ligu šampiona

Predsednik Reala Ramon Kalderon najviše bi voleo da Barselona postane prvak Evrope, jer je jedini španski klub u polufinalu Lige šampiona.

 Kalderon navija za Barsu u Ligu šampiona  Izvor: MONDO

On je španskom dnevniku “Marka” rekao da su Real Madrid i Barselona veliki rivali u Španiji, uz objašnjenje da ipak nisu “neprijatelji".

Ove izjave dočekane su na nož u Kataloniji, u kojoj većina ljudi želi nezavisnost od Madrida.

"Logično je da navijam za španski, a ne engleske timove", rekao je Kalderon i podvukao da je protivnik nezavisnosti Katalonije.

Prema njegovim rečima, Barselona će do kraja prvenstva morati da čestita “kraljevskom klubu” odbranu titule pre derbija poznatog kao “Super Klasiko”.

"Teško da ćemo do derbija imati ovoliku prednost, ali ako pre ‘Super Klasika’ matematički osiguramo trofej, uveren sam da će nam igrače Barse napraviti slavlje, pošto veoma poštuju sportki duh. I Real bi na taj način pozdravio Barsu, da su oni šampioni”, dodao je Kalderon.

Predsednik Madridjana demantovao je navode pojedinih medija, da namerava da angažuje Ronaldinja, iako smatra da je Brazilac i dalje jedan od najboljih na svetu.

Takodje, naglasio je da neće pokušati da od gradskog rivala Atletika preotme Argentinca Serhija Aguera, jer bi to izazvalo “oluju sa grmnljavinom u prestonici”.

Osim toga, negirao je mogućnost povratka Antonija Kasana iz Sampdorije na “Santjago Bernabeu”, pošto je italijanski napadač “žestoko prekršio klupsku disciplinu”.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC