• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudan transfer: Skupocjeni član Spursa u Meksiku

Autor mondo.rs

Holanđanin, od 25 godina - ide u Meksiko. Ovo se ne dešava često, posebno ako se radi o igraču koji je prije tri godine plaćen 20 miliona evra...

Jedan od najvećih promašaja Totenhema - konačno mijenja dres!

Interesantno, čak i kontinent, pošto su Spursi postigli dogovor o prodaji Vensana Jansena (25) u Monterej iz Meksika, što je svakako jedan od najčudnijih transfera ovog ljeta, dok se dogodio niko nije ni nagovijestio mogućnost.

Rijetko kada evropski igrači odlaze u Meksiko, posebno u "najboljim godinama" za napadače, a Totenhem je naravno na transferu Jansena izgubio mnogo novca.

Oni su ga u ljeto 2016. godine pokupili kao najvećeg talenta holandskog fudbala iz AZ Alkmara za 20 miliona evra, što se činilo kao jeftino pošto se radilo o igraču koji je postigao 27 golova u Erediviziji i postao najmlađi s tim učinkom - još od Ronalda devedesetih.

TOTENHEM KUPUJE!

Totenhem se ovog ljeta konačno aktivirao na "pijaci" i do sada je doveo Ndombelea iz Liona za 60 i Džeka Klarka iz Lidsa za 11 miliona evra. Očekuje se uskoro i dolazak Đovanija lo Selsa iz Betisa, dok su pored Jansena otišli i Tripije (22, Atletiko) i Ljorente (slobodan igrač).

Malo je reći da se nije snašao u Engleskoj pošto je za tri godine u Totenhemu odigrao 42 meča i postigao šest golova, a nije pomogla ni pozajmica u Fenerbahče.

Poketino nije računao na njega i kada bi svi napadači bili povrijeđeni i bilo je jasno da će ovog ljeta napustiti klub, ali malo ko je očekivao da će njegova naredna avantura početi u Montereju koji ga je platio 6 miliona evra.

Predstavili su ga kao veliko pojačanje - i to će biti ako ponovo bude "stari" Jansen.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC